Citat:
În prealabil postat de iana
Hai ca m-ai facut sa-mi si imaginez cum as fugi si eu cu paru` dupa el! 
|
Dar zau asa, asta cam suna a discriminare...femeia parca ar fi un fel de peste, care poate fi lasat asa in lighean...si barbatul crestin, casatorit ori nu, tot aia e...face ce vrea, nu are de ce sa dea explicatii, cui...ba chiar i se gasesc niste explicatii inaltatoare, orice face..face bine, exact ca in Biblie!
Citat:
În prealabil postat de iana
Nu mi se pare in regula sa mergi nici dupa ce ti-au crescut copiii. Stai acasa, draga, daca ii iubesti si ajuta-i toata viata. Stai sa-ti cresti nepotii. Nu te spala pe maini, ca tu ti-ai facut treaba. Totul e doar obligatie?! Unde-i dragostea oare?! Stai langa ei sa tremuri pt fiecare problema pe care o au. Nu o lua la sanatoasa cu biblia sub brat.
|
Nu stiu, cand cresc si sunt la casa lor...deja e altceva, toata lumea poate intelege, se pot purta discutii, poti fi ferm in deciziile pe care le iei, dar oricum...fuga e ceva urat, ce sa mai!
De aia avem creier si gura, ca sa putem sa vorbim, sa ne explicam celor carora trebuie sa le dam explicatii...cel putin asa mi se mare crestinesc, dar nicidecum..." Vai ce frumos ca si-a parasit familia, fara sa spuna nimic...asa ne vrea Dumnezeu, sa ne tratam sotii ca si cum nu ar fi...si nu s-ar povesti!"