View Single Post
Vechi 05.03.2010, 16:45:15
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit Sf. Nectarie mi-a vindecat ranile la genunchi

Si pe mine m-a ajutat Sf. Nectarie in mai multe situatii si in destule ocazii. De pilda, intr-o zi (recent, chiar anul trecut, prin oct-nov), pe cand alergam, am cazut, nu stiu cum am 'reusit' de m-am impiedicat, dar cu ambii genunchi exact in niste pietre ascutzite ascunse in iarba. Desi genunchii mei devenisera f. rapid 2 rani deschise si supurande, nu am dat importantza, si le tot ungeam cu niste crema antiseptica, puneam pudra de talc si plasturi/pansament, chiar si frunze de varza, crezand ca se vor inchide, vindecandu-se 'de la sine', in curand. Insa pe zi ce trecea, ranile respective nu doar ca nu se inchideau, dar deveneau, cu repeziciune, din ce in ce mai dureroase, atat la exterior, cat si in interior, la nivelul meniscului etc, incat abia daca mai puteam sa merg, iar durerile se accentuau pe timpul noptzii, chinuindu-ma aproape insuportabil (se resimteau cu intensitate). Incepusem sa-mi fac griji ca s-ar fi putut transforma in cangrena sau alte complicatii mai grave. Apoi am ajuns la man. Radu-Voda, din Bucuresti, unde, timp de o saptamana sau 2 (nici nu aveam atunci prea mult timp la dispozitie, iar pe cel pe care-l aveam incercam sa-l folosesc mergand pe la cat mai multe bis. si participand la cat mai multe slujbe posibil), am participat la cateva slujbe (acolo, dar si pe la alte bis. din zona, caci sunt mai multe, si destule sau majoritatea dintre ele, au si moastele altor Sfinti), (cred ca am apucat sa ma si spovedesc, tot la Radu-Voda), m-am inchinat si rugat la racla cu particele din moastele Sf. Nectarie, si de unde am primit si o mica sticlutza cu putin untdelemn sfintit din candela ce arde deasupra raclei. Dupa cateva nopti in care mi-am tot uns (de cateva ori, in mod repetat, inainte de culcare), in forma de Cruce, genunchii cu acel ulei sfintit, ranile s-au inchis si stratul de piele s-a regenerat, iar durerile care ma chinuisera au disparut cu desavarsire, in mod miraculos.

Si in alte situatii mi-a mai ajutat mie Sf. Nectarie, de ex. la examene si la unele cursuri, cu scoala, in general, dar si cu altele (m-a aparat si de vrajmasi etc). Pt. tot ajutorul primit, pt. toate binefacerile si purtarea de grija, multumesc nespus de mult (desi, in marea mea nevrednicie si stangacie, niciodata nu voi fi in stare a multumi cum se cuvine), Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, Sf. Nectarie si tuturor Sfintilor si Puterilor Ceresti (Sf. Ingeri) care m-au tot ajutat si mi-au fost alaturi mereu, nelasandu-ma la greu, dar mai ales Bunului Dumnezeu, Preasfintei Treimi, Care lucreaza prin Sfintii Sai.

Last edited by cherub; 05.03.2010 at 16:57:47.
Reply With Quote