Locul dat pentru constructia catedralei e dat de niste inselati de draci in bataie de joc!
BOR nu trebuia sa il accepte!
Trebuia construita pe acolo pe langa parcul de la Piata Unirii sau chiar unde e parcul si magazinul Unirii daramat!Si se faca asa destul loc acolo.Da si asa e loc suficient acolo.
Si apoi sunt doua magistrale de metrou care ajung acolo,cateva linii de tramvai,cateva linii de metrou loc de parcare e suficient pe langa asa ca au cei care doresc sa mearga la Sfintele Slujbe acolo cum sa ajunga foarte usor.
Este o rusine pentru romani sa aibe in centrul Capitalei niste magazine un KFC un McDonalds un Carrefour si ce mai e pe acolo!Nici nu trebuiau vandute acele spatii ci trebuia magazinul Unirii direct daramat!Magazinul apartinea statului roman asa nu ar fi fost nicio problema sa se faca asa ceva.
Si se facea acolo loc sa se construiasca catedrala Mantuirii Neamului!Si asa se vedea ca Biserica Ortodoxa e inima poporului roman iar nu cum e acum !
Poporul roman crestin ortodox e batjocorit de niste inselati de draci!
Nu este deloc pacat sa sprijini un partid politic crestin ortodox care sa pastoreasca poporul in stil crestin ortodox si in viata sociala!
Nu lupti prin revolte ci civilizat prin mijloace legale!
M-am ingrozit cand am vazut acei arhitecti inspirati de draci ce monstruozitati de catedrale vor sa faca!Acestia sunt intoxicati sulfeteste de niste inselatii de draci care controleaza o mare parte a mass-media cu tot felul de filme si emisiuni anti-ortodoxe la TV!
Eu ziceam ca nu e prea frumos proiectul initial dar pe langa ce vor acei arhitecti inselati de duhuri rele sa faca acolo e cu mult mai bun!
Last edited by mihailt; 05.03.2010 at 17:41:34.
|