View Single Post
Vechi 05.03.2010, 18:51:23
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Recitesc mesajul mesajul meu anterior.. nu gasesc care expresie a fost trigger.. pentru ca ultima ta postare NU vorbeste despre adevaruri de credinta, nici despre lucruri generale.. ci vorbesti despre mine si despre tine.
Si nu inteleg ce te nemultumeste de te-ai intors la primul meu mesaj.. ti-am spus si ce inteleg eu prin piatra.

Eu nu vreau o discutie despre mine si despre tine.. ca stiu cat de rea pot ajunge.
Dar acesta este paradoxul.. sunt un om rau care stie lucruri bune.
Ma intreb daca sa spun ce cred.. hai sa incerc.
Adevarul meu se intemeiaza pe ceea ce spune Biserica. Nu am inventat eu intelepciunea. Cuvintele altora le masor in primul rand cu Crezul Ortodox. Foarte multi sar peste: cred "Întru-una Sfântă Sobornicească și apostolească Biserică".
Majoritatea celor care promoveaza vehement iubirea ajung sa sara peste aceasta propozitie. In cazuri extreme, cei care vorbesc mult despre iubire ajung sa-L ignore pe Hristos (spunand ca te poti mantui PRIN orice credinta) etc..
Din punctul meu de vedere iubirea este unul dintre cele mai inselatoare concepte.. am mai spus.
Eu NU am iubire.. ma mir de cei care afirma vehement ca o au. Mai ales ca si ei ajung sa-i jigneasca pe ceilalti.. Cand o sa spun ca iubesc, sa-mi dati una dupa ceafa sa nu mai visez! Ca daca as iubi, nu as sta aici pe forum!
Eu am doar invatatura bisericii (cat o pot intelege, desigur).
Reply With Quote