View Single Post
Vechi 05.03.2010, 23:16:42
felicitas's Avatar
felicitas felicitas is offline
Member

Data înregistrării: 03.01.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Andrei25, esti prea meticulos, si iei lucrurile prea in serios, greseala pe care si eu recunosc ca o faceam din plin cand eram mai tanara si mai am si acum din cand in cand mici ''momente'' de luat lucrurile prea in serios. Culmea paradoxului, tocmai atunci cand nu vroiam sa gresesc.... ei... exact atunci o dam cel mai tare cu bata in balta.... asculta aici pe mine, adica pe stan patitul, incearca sa traiesti pur si simplu cu tot cu caderi ca tocmai din alea ne maturizam, crestem duhovniceste, mergem pe calea Crucii, aia e Calea Crucii, drumul ala plin de greutati in fiecare zi, si de caderi, drumul ala care nu ne place. Din caderile alea vad cine sunt eu, cat de departe sunt de cum as dori sa fiu, deci greseste asta nu o zic cu sensul de a-ti spune sa pacatuiesti dar daca stai asa ..... o sa cazi mai rau, crede-ma e lucru verificat nu numai de mine ci de toti. Ai intentii bune, asta e foarte bine, dar intentiile bune sunt primii pasi pe drumul mantuirii, o sa te lamuresti la ce ma refer cand o sa treci prin anumite experiente. Sper ca mesajul meu sa te ajute pentru ca in acest scop l-am scris, si nu cu sensul de observatie, am vrut pur si simplu sa te ajut, viata trebuie traita, exact asa cum e, cartile ortodoxe sunt doar niste ghiduri pentru noi, crede-ma ca am trecut prin mai multe experiente si aventuri, si nu vorbesc din buzunar. Cand te intalnesti cu moartea vezi foarte clar cum stau lucrurile, cine este Dumnezeu, cine esti tu si cat de mult exagereaza unii preoti dand prea mare importanta anumitor detalii, care pentru Dumnezeu nu au atata importanta, un lucru mi s-a descoperit foarte clar ca vrea Dumnezeu de la noi toti oamenii, si anume sa avem cat mai multa mila in fiecare zi fata de toti cei pe care ii intalnim, dupa acest criteriu vom fi judecati... stiu ca majoritatea stiti acest lucru, dar eu vreau sa intaresc inca o data acest aspect al milei de orice natura ar fi ea, pentru ca atunci cand era sa mor, mi s-a descoperit acest lucru de la Dumnezeu si m-am gandit ca va va fi si voua de folos

Post usor si frumos si duuulceeee tuturor!!!!!!!!
Reply With Quote