View Single Post
Vechi 06.03.2010, 04:23:49
 Remus 's Avatar
Remus  Remus  is offline
Member

Data înregistrării: 24.02.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit "cand vrea, cum vrea, si in orice loc vrea" -mmm...

Citat:
În prealabil postat de Mysterya Vezi mesajul
Este bine sa faci dragoste atunci cand ai chef cu persoana iubita, nu cand iti spune regulamentul. La fel, este bine sa mananci sau sa te usurezi atunci cand ti-o cere corpul, nu regulile care tot de oameni au fost facute, nu de Dumnezeu. Nu sunt impotriva religiei, dar consider ca, pe langa lucruri benefice, contine multe aberatii... Cred foarte tare in Dumnezeu, insa este un Dumnezeu pe care l-am descoperit eu insami, nu un Dumnezeu care mi-a fost impus prin educatie sau prin alte lucruri exterioare.
Concluzionand, consider ca omul ar trebui sa se simta liber sa isi manifeste dragostea in plan fizic fata de cel iubit cand vrea, cum vrea, in ce fel vrea, si in orice loc vrea. Traim pe pamant iar sexul ne-a fost dat tot de Dumnezeu, si este cu adevarat una din cele mai mari placeri de pe pamant.
mysterya, mysterya, cu 4 de ygrec, nu stiu ce religie ai si in ce Dumnezeu crezi caci Ortodoxa SIGUR NU ESTI ,nici maca liber-cugetatoare , poate liber-tina-cugetatoare , iar Dumnezeul ala al tau "pe care l-ai cunoscut tu insatzi!" sigur are coada copite si coarne ;
caci numai unu ca ala ti-ar pune in guritza cuvinte ca: ""cand vrea, cum vrea, in ce fel vrea, si in orice loc vrea"" ce sa zic ... tempting, horny , sexy !mai mai ca ti-as lua id-ul
...numai ca deja te-am avut... de indata ce ti-am citit postarea te-am avut , stiu clar tot ce poti oferi mai ales dupa ultima propozitie! si trecand peste abrevierile astea misogine
(te rog sa ma ierti ) CE E CREDINTA IN DUMNEZEU ,daca nu MASURA SACRIFICIILOR DE CARE SUNTEM CAPABILI!? ca asa fara sa faci nici un sacrificiu , fara sa te nevoiesti un pic e foarte simplu sa spui "cred in Dumnezeu" dar si f fals.Ce-ar fi daca Bunul Dumnezeu ne-ar ajuta tot asa cand ar avea El chef , daca ar face Exact sacrificiile pe care le facem noi pt El??? iti zic eu am muri in chinuri groaznice si aici si pe lumea cealalta ... sunt la fel de murdar ca si tine , probabil Mult mai murdar , dar macar eu realizez ca sunt intr-o mare greseala! Recunoasterea greselii e inceputul salvarii! ...teoretic eu as mai avea o sansa ...
Doamne Ajuta!