View Single Post
Vechi 06.03.2010, 10:29:53
amarius
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Ce vrei sa spui, ca ar trebui sa facem orfelinate mai multe ca Biserici? Noi nu ne adunam pe stadioane ca sa ne manifestam adorarea fata de D-zeu.

Ti se pare ca BO nu are grij de orfani si de batrani?
Geony nu trebuie sa te simti ofensat ca am scris ,,(ortodocsi, baptisti, catolici,...),, deci toti crestinii. Vad ce scrie in Biblie si ce-i place Lui D-zeu.

Acum daca este nevoie de mai multe orfelinate in tara la noi decat biserici, normal ca asa ar trebui, deoarece sunt prioritati in viata. Viata este prima,... cand vom ajunge ca tara sa nu mai avem nevoie de camine ptr. saraci, orfelinate,... ptr. cei ce nu pot, nu au minim de existenta,... cred ca am putea apoi construi mai multe.

,,Deut 10:17 Căci Domnul, Dumnezeul vostru, este Dumnezeul dumnezeilor, Domnul domnilor, Dumnezeul cel mare, puternic și înfricoșat, care nu caută la fața oamenilor și nu primește daruri;
Deut 10:18 care face dreptate orfanului și văduvei, care iubește pe străin și-i dă hrană și îmbrăcăminte.,,
sau
,,Jacov 1:27 Religiunea curată și neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume. ,,
cuvantul grecest este orphanos - lipsit de, parinti, alinare, mangaiere, odihna,...

Scrii ca voi (ma gandesc ca te-ai referit la ortodocsi) nu va adunati pe stadioane.
Ce este rau in asta sau de ce nu se poate predica, canta, vindeca, inchina,.... la D-zeu in orice loc, zi, sabat, dumineca,... cand si Isus asta facea.
Reply With Quote