Citat:
Īn prealabil postat de annajanette
promit ca ma voi documenta mai mult.
|
E singurul mod prin care nu te poate insela nimeni, restul sunt pareri de oameni, mai mult sau mai putin fundamentate pe o sursa sigura, sa cercetezi, sa gandesti, sa nu fi in ton cu spiritul acesta sectar care bantuie peste tot in care se gasesc tot felul de insi sa te traga de maneca pentru ca ti-ai permis sa ai libertatea de a avea intrebari si pareri. Sectarismul in asta consta, in a izola omul, in a nu-l lasa sa caute, sa aiba opinii, ajungem ca martorii si altii care umbla cate doi cel putin ca in cazul in care unul vreunul indrazneste sa expuna vreun gand personal fata de cineva sa poata fi dat in gat cum se spune. Asa se intampla si daca nu vom merge la sursa adevaratei credinte, vom fi ca o frunza in vant, gata sa fie smulsa oricand.
Ma bucur ca ti-am putut raspunde la intrebarea pusa de tine, m-am straduit sa am ca baza Cuvantul lui Dumnezeu si nu vreo adaugare a altcuiva care neiubind ceea ce spune Scriptura s-a gandit sa vina cu o teorie alternativa. Pentru Mantuitorul Scriptura a fost indeajuns in viata de credinta, pentru multi oameni nu este, pentru ei nu este suficient, ei nu se bucura, tot timpul ii vezi ca "aparatori ai adevarului", cand de fapt sunt incrancenati aparatori ai unor doctrine complet straine de Scripturi, asa cum este si cea a purgatoriului. Consideram in secolul XXI ca am trecut de perioada aceasta a copilariei credintei si nu mai suntem dispusi sa ni se bage pe gat tot felul de lucruri ilogice si aberante.
Numai bine iti doresc