Citat:
Īn prealabil postat de mirabela
drept ii, nu tb generalizat. doar ca ei fac mare tam-tam, si islamul nu e ceea ce pare. cititi coranul si o sa vedeti ca nu are un fir cronologic, faptele sunt amestecate, un fel de amalgam.
mohamed a avut un vecin crestin cu care statea la povesti. ce concluzie tragem de aici????
|
Ordinea versetelor si ale surelor din Coran nu este aceasi cu ordinea in care au fost ele revelate...nici un verset din Coran nu se contrazice cu alt verset, nu exista nici o greseala in Coran, iar daca nu credeti atunci va rog sa imi aduceti astfel de versete
Citat:
bine punctat !!! mohamed in anul 600 si ceva si-a impus islamul prin violenta, cei care nu treceau la islam erau omorati.
|
Islamul nu s-a impus prin violenta, iar oamenii care nu au acceptat Islamul nu au fost omorati, altfel cum iti explici numarul mare de crestini din Egipt, Liban, Iordania, Irak, mai mult, cele mai vechi biserici crestine se afla in tari musulmane
Citat:
Ea a plecat atunci cu Profetul - Allah sã-l binecuvānteze ºi sã-l
miluiascã - la vãrul ei, Uaraqa bin Naufal bin Asad bin ‘Abd Al-‘Uzza, care
īmbrãþiºase creºtinismul īn perioada preislamicã ºi transcria acum Biblia īn
limba ebraicã. El era bãtrān ºi orb. Khadija a spus: “Vere al meu!Ascultã-l pe nepotul tãu!” Uaraqa a spus: “O, nepoate! Ce ai vãzut?”
Mesagerul lui Allah - Allah sã-l binecuvānteze ºi sã-l miluiascã - i-a povestit
ce i se īntāmplase.
Uaraqa a rãspuns: “Acesta este Namus[1], īngerul pe care Allah l-a
trimis la Moise. Aº vrea sã fi fost mai tānãr. Aº vrea sã pot trãi pānã īn
ziua īn care poporul tãu se va lepãda de tine”. Muhammed - Allah sã-l
binecuvānteze ºi sã-l miluiascã - l-a īntrebat: “Mã vor alunga ei?” Uaraqa a
rãspuns afirmativ ºi a spus: “Oricine a venit cu un asemenea Mesaj a fost
tratat cu duºmãnie ºi, dacã aº mai trãi pānã īn ziua aceea, atunci te-aº
sprijini cu putere”. sursa: www.islam.ro
deci a avut un var crestin !!!!!!!
CUM SA PLATEASCA IISUS ZAKATUL, DACA ISLAMUL A APARUT LA 600 ANI DE LA NASTEREA LUI !!!!
am adus argumente din coran si despre viata lui mohamed. despre varul din viata lui care era crestin si ......
|
in ceea ce priveste varul crestin al Kadijei : - Profetul Muhammed a primit revelatia primului verset din Coran (Citeste! Īn numele Domnului tãu care a creat, Care l-a creat pe om din sānge īnchegat! Citeste! Domnul tãu este cel mai Nobil...”[Surah Al-‘Alaq, Ayah 1-3], fiind foarte speriat el a fugit de pe munte in bratele sotiei sale, Kadija, care a mers impreuna cu Profetul la varul ei Waraqah bin Nawafal bin Asad bin Abdul-‘Uzza, care in perioada pre-islamica devenise crestin. Era foarte batran si aproape ca isi pierduse complet vederea. Khadeejah i-a spus lui Waraqah: “Asculta povestea nepotului tau, o verisorul meu!” Waraqah a intrebat: “O, nepotul meu! Ce ai vazut?” Trimisul Lui Allah (sallallahu aleihi wa sallam) a descries lui Waraqah tot ceea ce i se intamplase. Atunci varul Khadeejei a spus: “Jur pe Cel in a Carui Mana se afla sufletul meu, An-Namus Al-Akbar (cel care aduce revelatia, adica Ingerul Gabriel) care obisnuia sa vina la Moise a venit si la tine. Mi-as dori sa fiu tanar si sa pot trai pana in vremea in care poporul tau te va alunga din pamantul tau natal.” Trimisul Lui Allah (sallallahu aleihi wa sallam) a intrebat uimit: “Ma vor scoate afara?” Atunci Waraqah a raspuns afirmativ si a mai adaugat: “Toti cei care au adus ceva similar cu ceea ce tu ai adus, a fost primit cu ostilitate, si daca ar fi traiesc pana in ziua in care neamul tau te va da afara, eu te-as sustine cu tarie si convingere.” Dar numai dupa cateva zile Waraqah bin Nawfal a murit
asadar Profetul nu mai putea lua de la el informatii, asa cum se sustine, deaorece acest var a murit la scurt timp, iar Coranul a continuat sa fie revelat inca 23 de ani
in ceea ce priveste Zakatul: Islamul este acelasi mesaj revelat tuturor profetilor incepand cu Adam si terminand cu Muhammed, iar porunca de a fi suspus unui singur Dumnezeu a fost data de asemenea tuturor
Citat:
Īn prealabil postat de Hector
Pacea ce domneste in mahomedanism, si conceptiile gresite ale restului lumii.
Uitati-va ce se intampla in tari in care traiesc musulmani. Spre exemplu Filipine. Acolo sudul este musulman iar restul populatiei este crestina. In loc sa se supuna in pace legilor tarii, s-au grupat in organizatii separatiste si terorizeaza populatia cu acte de terorism.
In Thailanda la fel, fac astfel de probleme de genul acesta.
In Pakistan, Darfur, Kenia si multe alte state, se omoara intre ei.
In Iran daca nu postesti sau respecti regulile te baga in inchisoare sau te si omoara.. Credinciosii lor se supun din teroare si nu dintr-o vointa libera
|
inca de la inceputul postului esti informat gresit, religia nu se numeste mahomedanism, ci Islam...daca nici macar nu ii sti numele cum sti ce sustine?
la aceste exemple as putea adauga si eu 1000 de ani de lupte intre crestinii din Europa, Inchizitia din Spania, sau crestinarea fortata a amerindienilor dusa de Biserica Crestina
*iar ceea ce se intampla astazi in Orientul Mijlociu si in tarile Sud Africane nu are nici o legatura cu religia, ci totul tine de politica si economie... aceste state nu au fost constituite in jurul unui popor cum s-a intamplat de exemplu cu Romania, ci granitele lor au stabilite de alte tari, care au luat harta si au impartit intre ele cum au vrut......daca musulmanii vor sa omoare crestini sau evrei, cum de nu o fac si in alte tari? cum am dat exemplu mai sus
*1 din 4 persoane din lume este musulman, daca Islamul ar sustine aceasta violenta atunci ar fi lupte pe tot globul... alt ex prim-ministrul Marocului este evreu si nu musulman.....mai mult daca Coranul sustine aceasta violenta, cum se face ca se vorbeste despre aceasta violenta doar in ultimii ani? Coranul nu s-a schimbat deloc
uitati-va in Spania....musulmani crestini si evrei au convetuit impreuna sute de ani, fara lupte...
Last edited by Laydee; 06.03.2010 at 11:54:40.
|