View Single Post
Vechi 06.03.2010, 14:17:54
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

Am spus Mohammed a impus islammul...asta inseamna ca in jurul anului 600 si ceva !
Deci nu ma contrazic, fii mai atenta in ceea ce citesti.

Cum e cu zakatul?

Salat inseamna rugaciune, cum adica Iisus se ruga de 5 ori pe zi, cand islamul a aparut dupa 600 de ani si ceva. Si daca Iisus facea sakat si salat, de ce nu a revelat el islamul?

Practic recunoasteti, Cel care va veni din nou e Iisus, scrie undeva de Mohammed ca va veni din nou?
Cu argumente din Qu'ran te rog .

[19:30]
Dar el [pruncul] a zis: "Eu sunt robul lui Allah! El mi-a dãruitScriptura ºi m-a fãcut profet!

[19:31]
ªi El m-a binecuvântat, oriunde aº fi , ºi mi-a poruncitRugãciunea [As-Salat] ºi Dania [Az-Zakat] , cât voi trãi,

[19:32]
ªi bunãcuviinþã faþã de nãscãtoarea mea! ªi nu m-a fãcut pe mine trufaº, nici ticãlos!

[19:33]
ªi pacea fie asupra mea în ziua în care m-am nãscut ºi în ziua în care voi muri ºi în ziua în care voi fi adus la viaþã [din nou]!"

Citat:
În prealabil postat de Laydee Vezi mesajul
te contrazici singura, cum exista asa de multi crestini in tari conduse de musulmani? pentru ca ii omoara daca nu trec la Islam?

iti mai dau un exemplu: unchiul Profetului Muhammed, Abu Talib, cel care l-a crescut, nu a acceptat Islamul si a murit ne-musulman...nu l-a omorat nimeni pentru ca nu a acceptat Islamul, ci a murit de batranete