View Single Post
Vechi 06.03.2010, 15:22:38
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
este lucrarea lui Dumnezeu si nu a lui.
Si eu cred ca Dumnezeu poate lucra prin lucruri care noua nu ni se par rationale sau logice sau in regula, eu cred ca Dumnezeu poate lucra si prin trupurile sfintilor daca cel ce se apropie de moaste se apropie cu credinta ca Harul lui Dumnezeu se salajluieste in ele, daca se apropie ca de un obiect magic, va fi inselat
Dumnezeu lucreaza prin ceea ce doreste El, zilele astea niste studenti teologi de la cj au povestit ca fiind in muntele Athos cu o persoane nevazatoare si rugandu-se mai mult timp in prezenta moastelor Sf ioan Botezatorul, persoana si-a recapatat vederea, deci Dumnezeu face minuni si azi, studentii au ramas profund impresionati de aceasta lucrare, incat si-au schimbat radical modul de viata

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)

Last edited by danyel; 06.03.2010 at 15:24:54.
Reply With Quote