View Single Post
Vechi 06.03.2010, 15:40:07
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluekobra28 Vezi mesajul
Salut,membrii ai forumului.Eu nu sunt prea nou pe aici si as dori un mic ajutor pentru a ma lasa de fumat.Am 26 de ani,lucrez in domeniul vanzarilor de masini si fac o munca cam obositoare,in biroul meu lucreaza 6 persoane din care 2 nefumatoare si 2 care se lasa usor usor de anul asta.As dori un mic ajutor si sper pe viitor sa va fiu si eu de folos pe viitor.

Multumesc!

Doamne ajuta!

Ionut POPA

Un exemplu concret e urmatorul: o doctorita din orasul meu dorea foarte mult sa se lase de fumat si nu prea reusea pana intr-o zi cand s-a hotarat sa mearga la Icoana Sfintei Ana din M-rea Bistrita Neamt. Si in fiecare zi mergand la manastire se ruga Sfintei Ana sa o ajute punand in cutia milei din fata icoanei banii destinati tigarilor din ziua respectiva... A facut acest lucru timp de 40 de zile si a reusit sa se debaraseze de tutun.
Acum nu zic sa vii in Neamt pentru a te lasa de fumat dar cred ca exemplul il poti urma la oricare biserica si inaintea oricarei icoane fata de care ai evlavie daruindu-i in schimb banii pentru tigari. Va fi mai greu la inceput insa eu cred ca e o chestiune de vointa!
Reply With Quote