View Single Post
Vechi 06.03.2010, 16:59:31
vultur vultur is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.01.2010
Implicit Ferrate

Citat:
În prealabil postat de ferrante Vezi mesajul
e frumos sa iubesti in ziua de azi si sa fi iubit problema e ca nu stiu cat de bine mam indragostit.probleama e ca fata pe care o iubesc a fost botezata de bunica mea iar parinti ei sunt fini bunici mele.vreau sa stiu daca mai pot inainta relatia ata sau nu?cine stie ceva va rog sami raspundeti.multumesc.crestinesc e bine sau nu se pot oficia casatorii in cazul asta .biserica accepta?
Sfatul meu este sa va uitati bine unul la altul si va veti da seama de une va cunoasteti cu adevarat si de ce va iubiti atata de profund pentruca banuiala mea este ca sufletele voastre se iubesc atat de sincer incat nu putei avea decat o relatie spirituala chiar daca nu va dati seama ce va place ,ce va atrage, ce va atata atat de mult, iar daca nu gresesc in momentul sau dupa putin timp dupa ce veti consuma relatii sexuale este posibil sa va urati la extrem si clar incep toate celelalte necazuri,imi permit sa -ti recomand sa vizitezi un duhovnic clar vazator din vreo manastire izolata in muntii,Dumnezeu sa va ajute .
Reply With Quote