Buna seara,eu nu l-am cunoscut pe Parintele Visarion in viata ci am ajuns voit la mormantul dansului la un an dupa ce plecase la Domnul.Mai fratilor si surorilor,cu ce v-a gresit acest misionar care nu ne-a invatat decat sa vedem lumina?Eu din predicile dansului am descoperit lumina,am inteles folosul spovedaniei,imparasaniei,am inteles anumite pacate pe care pana atunci nu le constietizam.Am vazut atata ura chiar din partea celor care au facut parte din lucrare.Eu nu fac parte din nici o lucrare dar va spun sincer mi-am cumparat hrana duhovniceasca pe care dansul a lasat-o in urma,am studiat-o si zau daca am gasit ceva gresit.Eu nu imi aduc aminte in nici o predica unde Parintele Visarion sa ne fi invata ceva de rau.A,ca era dur cu pacatul sau spunea unora lucrurile in fata si poate deranja.Dansul nu cred ca avea cunostinta de ce se intampla in toata tara asta si de multe ori sunt sigura ca daca cineva auzea ceva de rau poate nu ai spunea sa nu se supere si sa-l tulbure.PARINTELE VISARION a fost un mare misionar,in nici o casa crestina nu ar trebui sa lipseasca cartea PAINE SI APA PT SUFLET.Imi aduc aminte ca dupa ce am ascultat cateva predici,l-am decoperit pe youtube cu un clip DESPRE MOARTE .Am plans ore in sir,era prima data cand ai vedem chipul bland al Parintelui Visarion.Apoi mi-am dorit sa ajung la Cernica sa-i vad mormatul.Trebuie sa stiti ca in tot cimitirul acela nu l-am cautat deloc,pt ca nu-ar fi fost greu.Era cel mai ingrijit si frumos mormant din Cernica.Acolo a venit un preot din Cernica pt ca ne-a vazut f multi stansi la mormant si a facut o ECTENIE Mica la mormant si asa frumos a vorbit Parintele Paisie Ipatie de Parintele Visarion de mi s-au umplut ochii de lacrimi.Mai oameni buni,nu judecati asa invata Parintele Visarion si daca unu a zis o prostie sau i s-a intamplat lui ceva acum sa generalizam?OF.Parinte Visarion vegheza si fi mijlocitorul nostru ca pacatosi suntem cu totii.AMIN
Last edited by alinutza109; 06.03.2010 at 23:51:29.
Motiv: Rusine sa fie celor care l-au cunoscut pe TP Visarion si au primit binecuvantare de la dansul si acum il denigreaza .
|