Deocamdata oamenii de la tara inca nu au habar de gene. Iti poti imagina ce se va intampla peste 50 de ani? Cati oameni din anturajul tau si-au pus problema asta? Si daca si-au pus-o ce raspunsuri ii vei da? daca fiul tau care te chinui sa-l educi cat mai corect sa-i spui ca exista Dumnezeu, sa-l duci la biserica si sa vina pe la 18 ani ( cand se vorbeste de gene la scoala) si sa te intrebe aceeasi chestiune pe care v-am adresat-o voua, ce veti face?
Ei, la asta nu va asteptati, nu-i asa?[/quote]
Aici ai dreptate?Oamenii de la tara nu stiu de gene?Sa vezi tu daca intra "oTzaranca" in dialog cum te lamureste.Eu tot taran sunt,si vorbesc cu fiul meu si il pregatesc sa gandeasca bine,sa simta bine si sa fie OM.Daca vine fiul meu,pe care nu ma chinul sa-l educ cat mai corect,si-mi vobeste de big-bang,de Darwin,de extraterestrii si de mai stiu eu ce nu ma speriu pt.ca l-am educat sa asculte de toate,sa citesca de toate dar sa fie convins ca nu e nimic mai bun ca invatatura si exemplul Domnului IIsus.Cat despre cei care isi vor pierde "credinta" din cauza grupei sanguine,ce sa spun...nu pot pierde ceva ce nu au.
|