View Single Post
Vechi 07.03.2010, 14:33:43
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de amarius Vezi mesajul
Geony, este absurd, dar absurd mi se pare a construi cladiri mari si costisitoare,... cu intretineri si renovari la fel de mari. Cum a gasit Andrusca sunt de acord de a fi complexul, orfelinatul, biserica,... impreuna. La fel stiu si eu alte asemenea locuri cu copii orfani sau bolnavi,...
In fine, mi se pare ca nu-i normala prioritatea.

dar grandioasele case de rugaciune si temple ridicate de sectari dupa '90 nu e absurd?sunt cei drept mai putine in comparatie cu bisericile ortodoxe dar si cei ce leau construit sunt mai putini decat ortodoxi iti dau exemple daca vrei cu astfel de constructii din diferite zone, pentru mai putini credinciosi decat poate sa cuprinda cladirea in speranta ca se vor trece mai multi la cultul lor .cladirea au facuto dar cei pe careia asteptat nu sau mai inregimentat sectei deci de unde a gasit secta fonduri?pe spatele cui sa facut si carui scop nobil ia folosit?aici a fost normala prioritatea?daca vrei iti dau adresa BUDESTI JUDETUL VASLUI intre vaslui si bacau e chiar la sosea si mai cunosc si alte locatii tot ale sectelor
Reply With Quote