View Single Post
Vechi 08.03.2010, 00:56:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bubulyna Vezi mesajul
Daca este adevarat ce sustine Richard Dawkins,eu nu mai vreau sa traiesc.
Ce legatura este intre una si alta?

Citat:
Si din cate am vazut ,exista dovezi care indica ca are dreptate. El a studiat biologia si evolutia,deci nu pot sa-l contrazic.
Si daca nu le-ai studiat, nu poti sa le contrazici, dar in schimb poti sa-i dai dreptate fara sa stii daca de fapt are dreptate?

Inseamna ca nu stii daca are dreptate, ci doar vrei sa crezi ca are dreptate.
Ceea ce inseamna ca ti-ai pus credinta intr-o directie gresita. Mai ales daca e calea care sa te duca la sinucidere.

Citat:
Voi puteti accepta ca omul este doar o masinarie chimica? Ca sufletul e doar un concept inventat?
"doar"? Nu.

Citat:
Daca consumam alcool,sau droguri,'"sufletul"" este influentat.
Si daca abuzei de simturi, sufletul este influentat.
Asta ar trebui sa demonstreze..ce?

Vad ca ai inghitit deja logica ateista, din moment ce ai pus "suflet" intre ghilimele.

Citat:
In creier au loc toate reactiile chimice. Desi noi am vrea sa fie mai mult,din pacate nu e.
Daca ai ajuns asa repede la o concluzie, de ce mai intrebi?

Citat:
Nu conteaza ce vrem noi,conteaza adevarul.
Si care este adevarul pentru tine? Cel ateist?
Sau cine este adevarul tau? Richard Dawkins?
Ce a facut Richard Dawkins pentru tine?

Citat:
Omul vrea sa caute un scop mai inalt universului,dar poate ca nu exista.
Poate.. E bine ca macar acum ai evitat afirmatii categorice asupra unor lucruri care nu le-ai aprofundat suficient.

Citat:
E greu de acceptat acest lucru,ca am aparut prin evolutie si ca frumusetea naturii este inutila. Dar daca este adevarat?
Eu nu cred ca este.

Citat:
Si cu siguranta este,pentru ca asta indica dovezile.
Care dovezi? Esti biolog, chimist, fizician..sau care din domeniile astea le-ai studiat suficient de temeinic ca sa poti spune ca "dovezile" sunt consistente si adevarate?
Reply With Quote