Citat:
În prealabil postat de bubulyna
Daca este adevarat ce sustine Richard Dawkins,eu nu mai vreau sa traiesc.
|
Ce legatura este intre una si alta?
Citat:
Si din cate am vazut ,exista dovezi care indica ca are dreptate. El a studiat biologia si evolutia,deci nu pot sa-l contrazic.
|
Si daca nu le-ai studiat, nu poti sa le contrazici, dar in schimb poti sa-i dai dreptate fara sa stii daca de fapt are dreptate?
Inseamna ca nu stii daca are dreptate, ci doar
vrei sa crezi ca are dreptate.
Ceea ce inseamna ca ti-ai pus credinta intr-o directie gresita. Mai ales daca e calea care sa te duca la sinucidere.
Citat:
Voi puteti accepta ca omul este doar o masinarie chimica? Ca sufletul e doar un concept inventat?
|
"doar"? Nu.
Citat:
Daca consumam alcool,sau droguri,'"sufletul"" este influentat.
|
Si daca abuzei de simturi, sufletul este influentat.
Asta ar trebui sa demonstreze..ce?
Vad ca ai inghitit deja logica ateista, din moment ce ai pus "suflet" intre ghilimele.
Citat:
In creier au loc toate reactiile chimice. Desi noi am vrea sa fie mai mult,din pacate nu e.
|
Daca ai ajuns asa repede la o concluzie, de ce mai intrebi?
Citat:
Nu conteaza ce vrem noi,conteaza adevarul.
|
Si care este adevarul pentru tine? Cel ateist?
Sau cine este adevarul tau? Richard Dawkins?
Ce a facut Richard Dawkins pentru tine?
Citat:
Omul vrea sa caute un scop mai inalt universului,dar poate ca nu exista.
|
Poate.. E bine ca macar acum ai evitat afirmatii categorice asupra unor lucruri care nu le-ai aprofundat suficient.
Citat:
E greu de acceptat acest lucru,ca am aparut prin evolutie si ca frumusetea naturii este inutila. Dar daca este adevarat?
|
Eu nu cred ca este.
Citat:
Si cu siguranta este,pentru ca asta indica dovezile.
|
Care dovezi? Esti biolog, chimist, fizician..sau care din domeniile astea le-ai studiat suficient de temeinic ca sa poti spune ca "dovezile" sunt consistente si adevarate?