Citat:
În prealabil postat de costel
Sunt de acord sa nu daruim flori doar pentru ca este 1 martie si 8 martie. Eu nu daruiesc pentru ca este inceputul primaverii sau ziua femeii, ci pentru ca persoana careia ii daruiesc imi este draga.
Nu am nimic impotriva celor care daruiesc flori pe 1 si 8 martie, am ceva cu cei care nu cunosc bucuria de a darui o floare. Asa ca decat deloc, e bine si pe 1 si 8 martie. Poate acestea vor fi zilele care ii vor trezi pe multi la a darui flori si in alte zile.
Se vorbeste des ca ziua femeii ar fi duminica mironositelor. Foarte bine ca Biserica nu a uitat de femeie, dar daca in aceasta duminica barbatul nu va darui flori, ar trebui sa-i fie rusine ca a criticat zilele 1 martie si 8 martie. Cred ca cel care a daruit o floare, chiar si intr-o zi care nu este recunoscuta de Biserica, este superior celui care nu a daruit niciodata flori.
|
,, Dumnezeule, iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, hrapitori, nedrepti, necredinciosi in casatorie, sau ca si vamesul acesta" !!!!
(Ev. Luca, XVIII- 11.)
Eterna pilda a vamesului si a fariseului cu care s-a deschis si prezentul Triod ! In biserica s-a citit pilda, in biserica a ramas !!
Buna alegere ai facut... frate !