View Single Post
Vechi 08.03.2010, 12:53:08
veveritza
Guest

Implicit

[quote=Dumitru73;221574]
Citat:
Īn prealabil postat de veveritza Vezi mesajul

Ai atata rautate in tine ...
Repet intrebarea pe care a mai pus-o de cateva ori si nu mi s-a raspuns.
Unde l-am vorbit de rau direct pe pr Visarion?
Eu daca am plecat din aceasta "lucrare", am plecat din cauza fratilor "mai mari", a epitropilor.
Si cred ca tot ce am spus pana acum a facut referire la ei.
Nu pr Visarion folosea termenul de "popi" cand se referea la preoti si nici nu a zis dansul ce am spus despre duhovnicie referitor la acest subiect.
Nu pr Visarion facea scandal cand un baiat incerca sa vorbeasca cu o fata, cu gand de casatorie.
Nu pr Visarion a promovat acea muzica, care se vrea ortodoxa, dar care pare mai mult manea decat psaltica.
Nu pr Visarion a randuit ca preotii iesiti din randul "lucrarii" sa faca ascultare de niste mireni (cum se intampla in cateva cazuri pe care le stiu, poate nu in toate), doar pentru ca acestia din urma sunt "epitropi mari".
etc, etc, etc

Nu mi-ai raspuns daca esti una si aceeasi persoana cu Mariusica; din contextul postarilor se pare ca da....
Deci.....reciteste si vezi cum aduci numai vorbe de lauda la adresa parintelui care " se credea mantuit"
Si sa stii ca oriunde vei merge te vei impiedica de oameni...
Si fiindca suntem in toiul postului, las-o balta cu cleveteala pe seama "visarionistilor" pentru ca, crede-ma nu iti este de folos, nu te ajuta la cresterea duhovniceasca iar daca mai smintesti si pe altii care nu sunt in cunostinta de cauza dand loc la barfe si judecati......
Post usor si cu folos in continuare!

Reply With Quote