Sex dupa puterile fiecaruie, postire dupa puterile fiecaruia
Ma infioreaza sa aud oameni in secolul 21 ca cer altora sa respecte o lege pe care poate ei , perdsonal, sau rudele lor sau apropiatii lor sau poate chiar copiii lor NU LE POT RESPECTA ! Oameni buni , legea a fot data de Dumnezeu si hai sa nu ne judecam unii pe altii ci sa ne vedem fiecare de troaca lui; nu va uitati la paiul din ochiul altuia ci vedeti-va barna din ochii vostri! judecata aspra a celor care nu pot respecta in intregime legea aduce aspupra celor care procedeaza in acest fel mare Judecata din partea Tatalui nostru Ceresc...stiti asta foarte bine ..si totusi continuati sa ii judecati aspru pe ceilalti ! rau faceti si asta nu pentru ca v-o spun eu...ci pentru ca stiti voi insiva ca cel care judeca aspru pe cei din jurul lui va fi fi judecat cu aceeasi intensitate si cu aceeasi lipsa de mila si intelegere asa cum a procedat el /ea in timpul vietii...; NU SUNTEM TOTI CREEATI LA FEL: FIECARE OM ESTE O IDENTITATE , FIECARE ARE UN NR. DE NEURONI, FIECARE ARE UN NR. DE CELULE ALBE SI ROSII IN SANGE, FIECARE ARE UN TEMPERAMENT DIFERIT, FIECARE ARE GUSTURI DIFERITE, FIECARE PROVENIM DIN PARINTI UMANI DIFERITI...ce e atat de greu sa pricepeti ca perecepem in mod diferit lumea , legile , tot ...si reactiile noastre din aceasta cauza sunt diferite .......nu toata lumea se poate alinia la acelasi standard ....daca pricepeti acest lucru VA FI PRIMUL VOSTRU PAS SPRE CERURI ....VETI FI MAI APROAPE DE DUMNEZEU CA NICIODATA , VA VETI SIMTI USURATI DE POVERI SI MULT DEASUPRA CELOR DIN JURUL VOSTRU !!!doresc mult ca fiecare sa se preocupe mai mult fata de el/ ea insusi /insasi...sa lucram cu noi insine ...si aratati celor din jur doar iubire si intelegere ...si nu le mai contorizati zilele de post sau fara de sex ; e SFANTA TAINA A CASATORIEI CARE II UNESTE SI NIMENI , NICI UN OM PE ACEST PAMANT NU [POATE TRECE PESTE ASTA !!! stiti si asta si totusi incercati sa-i faceti sa se simta vinovati si ii conduceti intr-o CONFUZIE TOTALA ..caci inceracti cu o lege sa o doborati pe alta ( ambele fiind, ); pai ce sa mai creada bietul el, sau biata ea cand aude de SFANTA LEGATURA A CASTORIEI SI APOI I SE DA IN CAP CU LEGEA ...NU TREBUIE SA FACI SEX CU SOTUL/SOTIA DECAT IN ANUMITE ZILE ...orice om normal ar spune: e foarte bine ca face sex cu sotul/sotia si nu incalca Juramantul de credinta care i-a unit la Sfanta Casatorie si daca poate sa-si respecte sotul/sotia in cazul in care unul din ei e bolnav , suferind, sau sotia a nascut de foarte curand sau o zi inainte de Paste si Craciun ...e prefect ...eu numesc asta INTELEPCIUNE ; am mai postat un comentariu aici dar nu mi-a aparut ...din nu stiu ce motive ...oare sunt respinse din start unele comentarii ??? si nu ma intrebati ce sunt...ca sunt crestin- ortodoxa dar nu gandesc ca o fanatica ci gandesc ca si ''ALEXANDRA'' CARE ARE PROFILUL ATASAT AICI PE ACEST SITE. INTARITI DACA PUTETI BISERICA LUI DUMNEZEU SI NU INCERCATI SA O DISTRUGETI !!! FITI NUMAI IUBIRE DE APROAPE SI NIMIC ALTCEVA !!!
|