M-am referit la majoritatea care, practic abuzeaza de scrierile si vietile Sfintilor pe principiul ca ar trebui sa le luam exemplul, intr-o lume obosita de cu totul alte pacate fata de cele care erau luate in consideratie in alte vremuri. Tocmai de aceia mizez pe faptul ca ceea ce a lasat Dumnezeu pe pamant nu se demodeaza niciodata si va ramane etern valabil, tocmai fiindca nu prea coincide cu multe dintre scrierile " oamenilor " in materie de viata crestineasca si imboldurile mai mult personale si egoiste ale acestuia.
Cat despre tine, Cosmy, stiu ca tot incerci sa-mi exprimi ca duci o viata tocmai ca la carte, ca nu reprezinta aceasta o iluzie asa cum se intampla de multe ori in familii, parca tu esti si cel care " nu ti-ai sarutat sotia inainte de casatorie ", insa, crede-ma esti o raritate, iar de aici pana la o calitate veridica a vietii crestinesti este o cale lunga fiindca, ti-am mai spus, mizez mai mult pe aspectul social al vietii dintre oameni, decat cel personal si intim...care reprezinta strict problema proprie in materie de convingere, implicit de rasplata spirituala.