Citat:
În prealabil postat de Fani71
Te rog da un citat din Sf Ioan Gura de Aur in care el sa zica ca 'avem voie' sa 'ne impreunam' sau 'sa facem sex' cum spui tu (imi repugna aceasta expresie, de altfel) numai marti si joi. Sunt chiar curioasa sa il vad.
El vorbeste de importanta postului, daca amandoi sunt de acord. Daca vei citi cu atentie mesajele mele vei vedea ca asta am spus si eu. Am adaugat niste consideratii mai largi despre sensul ascezei si cum se mai poate ea manifesta in afara de postul cunoscut tuturor.
As mai vrea ca atat tu, cotoracia, cat si kosmy, sa lasati si pe altii care exprima alte opinii ca ale voastre ca nu sunt crestini si habar n-au, cum ati facut mai sus cu ory. Sa incercam sa ramanem obiectivi si sa nu ne balacarim reciproc, cat se poate. 
Nici ory si nici eu nu am facut aici confindente despre viata noastra conjugala, am vorbit in general.
De altfel sunt si altii care vorbesc asa, si care nici nu au viata conjugala, de xemplu p. Teofil Paraianu vorbeste si el despre faimosul 'marti si joi' intr-unul din interviuri. A fost postat de mai multe ori acest text, dati un search. I-ati spune si lui sa 'faca sex vineri daca vrea', dupa ce ati citit acest interviu? 
|
Citat:
As mai vrea ca atat tu, cotoracia, cat si kosmy, sa lasati si pe altii care exprima alte opinii ca ale voastre
|
Cine nu a lasat pe cine? Doar admin-ul forumului poate sa faca ceva in directia asta...
Citat:
sa nu ne balacarim reciproc,
|
Unde si pe cine am "balacarit "?
Cu ce te-am contrazis legat de "marti si joi"? Am zis clar ca mi se pare o regula exagerata, facuta de oameni necasatoriti. Unde-i contrazicerea?