Citat:
În prealabil postat de ory
Poate ca m-am referit la Arsenie Boca pe care multi il considera sfant, dar eu nu-l consider decat un calugar ieromonah care, uneori vorbeste foarte frumos si intelept, dar alteori bate campii si vorbeste dur despre lucruri despre care nu are habar, ci doar isi inchipuie...insuflat de duhul Sfant, probabil.
.................................................. .................................................. .................................................. ...........
Nu cred ca am pacatuit astfel impotriva Duhului Sfant, caci nu as indrazni sa-L hulesc pe Dumnezeu, insa un om pot sa-l cantaresc dupa putinta, la fel de omeneasca, mai ales atunci cand imi pune pumnul in gura si ma obliga sa ma culc cu sotul numai o data in viata , daca vreau doar un copil sa procreez...iar sotul sa se duca astfel pe campii..
|
Nu il consideri tu, dar oamenii se duceau la el si vedea pacatele omului chiar si cele ale inaintasilor.
Am o intrebare pentru tine: Cine iti pune pumnul in gura si te obliga sa te culci cu sotul numai o data in viata?
Ca vreau sa nu inteleg gresit ceea ce spui .