intrebare... care crezi ca este diferenta intre muzica rtodoxa si cea ce apartine ereticilor? adik versul conteaza, nu cred k o s gasesti acorduri sau note muzicale crestine. Dumnezeu ne-a lasta muzica pt a-l lauda pe El, acum fiecare cum stie s se foloseasca de ea. Dak nu stii cum s canti/asculti muzica(ma refer la ce fel de muzica poti ntra in peicol singur. dak va uitati, prin vechiul testament, se spune k lucifer se ocpua cu timpul de lauda pt Dumnezeu in Eden, asa k muzica este unul din punctele lui forte, stie s se foloseasca de ea. cat depsre faptul k muzica ortodoxa are un aer mai grav, mai solemn, fata de celelate melodii crestine(ma refer la cele ce au versir crestine dar sunt mai "saltarete":D) nu cred k se poate spune k un gen de muzik de primit de Dumnezeu iar altul nu. Conteaza ce simti cand canti. uite eu ascult muzica rock crestina(ma refer k e rock, deoarece se folosesc instrumente electrice:chitara orga etc.) si prin asta eu ma apropii de dumnezeu, dar exista si mzica linistita pe care eu o ascult si nu ma intareste cu nimica. app uitati un videoclip cu genul de muzica pe care-l ascult
http://www.youtube.com/watch?v=7hxmlUWceHg, si filmu in sine e genial si melodia stiu s o cant si la chitara:>. dak e cineva interesat de acorduri pt chitara just let me konw;)