Subiect: FERICIREA
View Single Post
Vechi 29.03.2007, 22:04:21
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

[b] SCRISOARE

Dragul meu[draga mea]astazi dimineata cind te-ai trezit din sonm,eram linga patul tau in lumina luminatului rasarit de soare,care inunda odaia ta.Am sperat in acel moment ca-MI vei spune cum se cuvine Buna dimineata dar nu ai facut-o.M-am gindit ca poate era prea devreme si de aceea nu M-ai putut observa.
Am incercat sa-ti atrag atentia cind grabit[a] ai deschis usa si ai plecat.Ti-am sarutat fata cu boarea diminetii,am revarsat asupra ta mireasma dulce si parfumata a florilor.Ti-am murmurat o melodie de dragoste,prin gingasul ciripit al pasrelelor.Ai trecut pe linga MINE grabind pasul,fara sa MA bagi in seama.
mAI TIRZIU,PESTE ZI,tE-AM PRIVIT DUIOS,MERGIND PREOCUPAT[A]si discutind aprins cu cei cu care te intilneai.Ah,cit as fi dorit sa schimbi si cu MINE citeva cuvinte,dar ai trecut pe linga MINE fara sa-MI dai nici o atentie.
Dupa amiaza ,fiinca era cald,Ti-am trimis o ploaie invioratoare si Ti-am stralucit in fiecare picatura de ploaie.Am strigat din ceruri cu glas de tunet,doar ma vei auzi cumva.Zadarnic.Apoi Ti-am pictatun curcubeu fermecator in mijlocul norilorMei si Mi-am zis :cu siguranta ma va vedea,dar n-ai facut-o,nu m-ai vazut.
Seara,la sfirsitul zilei,Ti-am trimis un minunat apus de soare,gindind ca ma vei privi.Te-am cautat atit de mult cu privirea miilor de stele stralucitoare,nadajduind ca Ma vei vedea si ca iti vei intoarce privirea spre MINE,dar am ramas intristat de nepasarea ta si de data aceasa.
Insfirsit,noaptea,la culcarea ta,am revarsat peste tine lumina lunii,ca sa-ti amintesc caEU nu te pot uita.Am nadajduit ca macar acum sa-mi vorbesti,acum, inainte de a adormi,dar ai tacut si acum si nu mi-ai spus nici un cuvint
M-a durut mult purtarea ta,totusi am continuat sa stau la capatiiul tau,trist,nadajduind ca a doua zi ,dimineata,imi vei observa prezenta si imi vei da atentie.

Astfel am continuat sa MA descopar prin tot felul de cai si procedee,sperind in sfirsit ca ma vei dori si te vei hotari sa fi cu MINE sa fiu PASTORUL tau.EU POT SA-TI PORT DE GRIJA CA NIMENI ALTUL,SA TE PAZESC SI SA TE CALAUZESC IN SIGURANTA.DRAGOSTEA MEA pentru tine este mai adinca decit marea si mai inalta decit cerurile.TE IUBESC cu o iubire vesnica,de aceea iti pastrez bunatatea Mea.Vreau sa MI te daruiesti si am atitea sa-ti spun si sa-ti impartasesc.Nu Ma poti respinge.
Vino-ti in fire si intoarce-te la MINE,ca sa te pot binecuvinta si sa-ti asigur o viata noua,traita in pace si liniste deplina.
Pentru binele tauTE ROGSA-MI RASPUNZI CU O INIMA LARG DESCHISA.
aL TAU PRIETEN BUN,CARE TE IUBESTE;
IISUS HRISTOS

Reply With Quote