continuarea dosariadei
Apoi SOVIDIU trece fără alte menajamente la propagandă fățișă. Cică să facem bine și să punem mâna pe “Carte” (cartea “ Cuvântul lui Dumnezeu”, bineînțeles) pe care o găsim postată (selectiv, evitându-se cu grijă toate pasajele incomode) pe site-ul oficial de pe Internet al pucioșilor. Vom avea mare succes, anihilându-i te teroriștii antihriști care trag în noi din toate direcțiile și din toate pozițiile:
4. “.... e bine ca cei interesatzi sa citeasca in fiecare zi de pe site-ul respectiv pentru ca altfel nu vor birui in lupta cu antihristmul lumii ce vine peste noi din toate directziile ca sa se intareasca.... Eu am citit cate ceva de acolo shi m-am convins ca nimeni nu putea vorbi asha daca nu ar fi fost Dumnezeu, Hristos prin glasul Trambitzei sale...”
Așadar, e de ajuns să citești câte ceva din “Cuvântul lui Dumnezeu” ca să fii imediat copleșit de frumusețea și proprietatea stilului, care-L demască fără echivoc pe Autor: Acesta nu poate fi decât Dumnezeu. Așa că, după o asemenea profundă analiză introspectivă, SOVIDIU ne liniștește cu asigurarea că dacă vom citi, neapărat vom pricepe, și cu concluzia esențială: să nu ne păcălim, zicând că secta pucioasă nu e sectă:
5. “...Deci nu va pacalitzi ca nu e o secta shi nu va privatzi de binele ceresc sa nu patzim shi noi ca evreii care shi-au omorat proorocii shi sfintzii pentru duhul minciunii maririi de sine shi pentru lacomia shtiintzei lumii...... Citzitzi de acolo, Pricepetzi shi va vetzi convinge ca nu ma inshel! Bine ar fi ca apoi sa ascultatzi! Doamne ajuta-i pe cei ce aud acel cuvant dat prin Trambitza Domnului...”
Citat:
Nu e nici o propagandă ci mă simt dator așa ca și orice om cu scăunel la cap să împărtășesc binele intuit și altora, nu am nici un interes, ci crezând sfătuiesc să caute și alții să se lămurească pentru ca să ajunga și ei la Fericire, la Adevăr, dar nu doar că citești și gata, ci trebuie să și aplici ca să rămâi cu ceva de acolo, căci fără schimbare și îndreptare, fără omul nou, fără înnoirea de sus, fără îndreptare și depărtare de dezastrul de afară nu-ți folosește la nimic, fiindcă atunci ajungi să lepezi până și ultima șansă care te putea scoate din balltă... așa cum vă căzniți voi să vă risipiți toate șansele dar nu numai vouă ci și celorlalți vă căzniți să le răpiți... mântuirea... punând un râu de pietre de poticnire înaintea celor ce ar crede fără probleme, voind voi parcă prin atâtea obstacole urâte și rele ca barajele ca să nu mai intre nici ei în Viață, de parcă puteți să opriți răul cel limpede și curat... și precis sunt unii care ar fi crezut, fără-ndoială... dar vouă vă plac îndoielile până în pânzele albe... și n-aveți decât să lucrați ceea ce v-a pus nenia să munciți, eu ce, vă pot opri? Nici nu vreau. Nu vă răpesc libertatea, și plăcerea ci vă urez drum bun!
|
Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba. Peste aproape doi ani, SOVIDIU își schimbă numele în Vsovivi și reiterează pe același Forum aberația care-i este atât de dragă, cum că nu Biserica Noul Ierusalim(BNI) este sectă desprinsă din BOR, ci BOR este sectă a BNI, de care s-ar fi despărțit în anul 1993 printr-un “auto-blestem”:
“...dar nu ei s-au separat de BOR ci BOR s-a despărțit de ei, de i-a și blestemat zicând că sunt niște derbedei... deci iată că BOR singură s-a autoblestemat, căci a blestemat ce în prealabil a binecuvântat și a uns, ... despărțindu-se de Dumnezeu căci s-a băgat singură sub blestemul neținerii legământului căci nu poți să blestemi pe cineva, de frică, după o judecată strâmbă, căci te va trage sulul ca un plumb la fundul mării... deci Cuvântul lui Dumnezeu din cărți nu minte... ci spune întodeauna Adevărul care slobozește și mântuie pe om din ghiarele eretelui... dușmanul lui Dumnezeu... și dacă nu s-ar fi rugat El Tatălui ca să ierte pe slujitorii di Bor poate că ar fi căzut complet toată biserica noastră... dar iată că Domnul le-a lăsat vreme să se pocăiască chemându-i la iertare și împăcare... deci să vedem ce se va întâmpla mai departe...”
Citat:
Nu mi-e dragă afirmația crudului adevăr, ci este rezultatul analizelor și probelor administrate de voi aici pe forum, căci deși nu aș vrea trebuie să mărturisesc faptul că asta este consecința faptelor ce s-au derulat, analiza mea nu are nici un interes iar rezultatul e pe baza probelor voastre și a ceea ce ați scris și povestit voi pe forum, și oricât de crud e adevărul faptelor, oricine îl poate constata dacă e consecvent, sincer și cinstit: că fără Cuvântul lui Dumnezeu, Biserica deja oricât ar fi de veche și tradițională, nu mai există... deci ''mlădițele care se dezbină de Iisus și nu rămân în Mine, ele se usucă și se aruncă în foc și apoi ele ard, dar cele ce cresc în pământ bun, fac roadă multă, unele 30, altele 60 și altele 100'' iar dacă nu primești pe prooroci... atunci ce să mai vorbim că nu primești nici pe Domnul? Deci cine se rușinează de Iisus, cine nu a primit pe prooroci, atunci nici el nu va fi primit și se va rușina Hristos de acela... oricât ar fi el de nenia și tanti lui aia cotoroanța cu numele Grijania, ce trasă de coadă se miorlăie mereu cu ifose aristocrate exact așa ca pisikaa...
|
Vsovivi e optimist. Ultimul lui îndemn este cel mai reconfortant: vom trăi și vom vedea ce se va mai întâmpla... ori capra și cu varza se vor împăca... ori capra, varza o va mânca.
Citat:
Nu sunt ispis-curios de rău așa cum insinuezi dumneata, căci nu am de gând să ajung fariseu din ăla BUN DE TOT așa ca nenia cu cotoroanța lui grijania, ci am zis că vom trăi și vom vedea ca măcar unora din BOR sau de orișiunde ce vor citi și vor crede li se va socoti credința lor ca cinste de către Dumnezeu. Deci eu speram să ne vedem cu bine și nu așa dați cu bar de sus până jos exact cum s-a dat fariseul ăla: BUN DE TOT.
Deci nu vă mai fie chiar atât de frică... de pisikăă. Ci luați de la Hristos frica cea bună, căci omul ce nu se leapădă de sine are o frică bolnavă înaintea lui Dumnezeu și aia nu e începutul înțelepciunii ci e începutul huliciunii, căci de frică merge apoi în cârciumă și se tratează cu cură cu păcură, ca să fie mare, să aibă el ceva mare și să poată potrivi scursura imaginativă... că zice el că de aia îi e frică, că nu e suficient de puternic ori mare și după ce face cura asta cu păcură și cafea revine la Dumnezeu ca un zombi crezând că îl flatează Iisus mereu mângâindu-l numai pe el între cornițe ca să-l alinte că iată ce roade bune a făcut el, numai... deci iată că sărmanul credincios cu nărav crede că lui i se datoreză ceva, că a devenit el un fel de cauză a binelui și fără el nu se poate... deci iată e BUN DE TOT. Un fricos îngâmfat și pierdut, dar care se vede pe el vrednic și se socotește sfânt fiindcă așa îi pare că nu îi mai este frică de pisikăă... păi de acum a dat în ușurătate și i se pare firesc să fie oricum... că deja nu mai contează, Jean boxează. Și ce ar mai conta dacă pe Iisus l-a răstignit și pe Cuvântul lui Dumnezeu nu L-a primit iar pe toți apropiații i-a ispitit, și pe Dumnezeu l-a amăgit? Deci așa pățim oridecâteori ne indreptățim ca să ispăitim ca să osândim pe nedrept, ca să strivim un viermișor rănit sau o furnicuță cu aripi ce se strecoară, oloagă sau cu boală genetică sau lapidăm un tânăr putregai putregăit ce nu mai are nici o șansă la mântuire ci foarte puțin de trăit... Păi când s-a zis Mânca v-ar raiul, nu s-a zis așa viceversa ca defapt pe voi să vă mânce lepra! ori buba neagră... ori să deveniți voi torționari și să faceți voi dosare așa cât mai pe placul lui nenia... nu, ci a zis Moșul defapt ca urare ca să nu cumva să vă pape și pe voi nenia! precum i-a înghițit pe unii marea roșie sau pustiul deșertului vânării de vânt. Că prea vă băgați în seamă ca fructe plăcute la gust... deși e clar că sunteți otrăvitoare și sălbatice... oricât de lingviste v-ați prezenta... înaintea oamenilor, defapt sunteți o belea pe capul... Fiului Omului... pe capul nostru în general și în particular... pe capul meu, dar iarăși vă iert că iar mi-ați făcut dosar punându-mă voi pe cântar, deci vă iert și vă plâng cu amar sperând să nu vă fie în zadar și de data aceasta... Căci oricât v-ați dopa cu minciună și cafea până la urmă tot nu veți rezista și veți regreta deci nu mai munciți tot mereu împotriva... nu mai spun a cui să nu ziceți că vă chem ori vă trimit haihui.
|
Last edited by vsovivi; 08.03.2010 at 20:12:13.
|