Daca te referi la Pidalion, pe care stiu ca l-ai citit, eu nu in intregime, atunci nu stiu ce sa mai spun, ne fiind eu in masura sa ma exprim la adresa dumnezeiescului Pidalion, cum scrie pe prima pagina. E posibil sa gasim lucruri, care nu ne convin, dar atunci mai bine e sa ne intrebam, daca nu gresim noi, nu Pidalionul. Asta e sugestia mea.
Inteleg ca te simti libera sa exprimi orice idee; intrebarea e: e coreta ideea pe care o aperi? Ce argumente ai? Te-ai interesat ce spun si altii, sau te bazezi doar pe parerea ta personala? Ca sa emitem idei si judecati de valoare, trebuie sa ne bazam pe ce am invatat, pe ce am citit. Dar daca purtam doar o mica discutie, se pot face si afirmatii, care nu au neaparat acoperire, dar atunci nimeni nu ni le accepta; acesta este dezavantajul. Dar fiecare face cum vrea. Stii ce spune orice om, care s-a afirmat cu talentul sau: ca are 1% talent si 99% munca. Deci nu e de neglijat partea de munca, de informare, de citit, etc.
As mai vrea sa adaug ca nu iti vrem raul; ca nu iti vreau raul, chiar daca eu sunt "soacra" ta. Si soacra isi poate iubi nora!
|