Citat:
În prealabil postat de umilul
Iarta-ma frate dumitru, dar dupa parerea mea Il gasesti unde se vorbeste despre El, Il cauti unde sigur Il vei gasi, iar cu cat Il cauti mai mult cu atat iti vei da seama mai tare ca te apropii de El, iar El se va lasa descoperit . Trebuie doar sa-L cauti unde trebuie, nu-L vei gasi in casa desfranata niciodata, pentru ca Adevarul nu sta cu minciuna si nici Curatenia cu mizeria. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
|
Am crezut ca Dumnezeu exista.
Si am crezut ca teoria evolutionista e o minciuna, doar o incercare nereusita a ateilor.
Sincer, cand vedeam poza cu Darwin (aia celebra cu barba lunga) parca il vedeam pe satana.
Acum nu vad decat un batranel simpatic.
Credeam ca teoria evolutionista e o minciuna si aveam si argumente in acest sens. Bineinteles, argumente venite din partea creationistilor.
Am crezut sincer ca daca voi cerceta imi voi intari convingerea.
Problema a aparut atunci cand mi-am dat seama ca tot ce consideram eu argument stiintific impotriva evolutionismului nu erau decat interpretari palide si vadit manipulante ale unor date asa zis stiintifice, care, de cele mai multe ori nu aveau legatura cu realitatea.
In acel moment iti dai seama ca te afli in impas si incepi, disperat, sa cauti si mai mult.
Iar pe masura ce cauti, iti dai seama, din ce in ce mai clar, ca nu exista decat o singura concluzie: teoria creatiei este falsa.