View Single Post
Vechi 09.03.2010, 13:21:49
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ra_luca Vezi mesajul
citind ma intreb ce-ti veni acum sa arti cu degetul in alta parte...nu spune oare Domnul nostru Isus lui Petru cand acesta il intreaba despre apostolul mult iubit ca nu e pt el sa stie..Ioan 21-21...!
Nu cred ca cineva arata cu degetul daca nu este provocat. Petru cand a aratat cu degetul nu a aratat catre un om care s-a abatut de la Calea Domnului...asa cum a facut unii.
Se spune ca :' Daca n-ar fi stiut , pacat n-ar avea..." ...cine arata cu degetul, vrea sa exprime un adevara, iar in cazul NP este vb de o erezie (nu adevar).

Citat:
...numai mantuirea ta si calea ta trebuie sa te preocupe...si daca poti face ceva sa cladesti o persoana atunci fa-o, dar daca nu tine minte ca nu e pt tine sa stii....!
Tu vb de o mantuire egoista, asa cum fac NP de obicei.
Cladirea de care vb trebuie sa inceapa odata cu cei 7 ani...mai apoi Biserica (preotia speciala)...iar omul (-preotia generala) are menirea de a indrepta pe om pe Calea Vietii.
Ceea ce practica NP se refera la cladirea pe dinafara a omului , lasand pe dinafara partea cea mai importanta a omului -sufletul.

Citat:
preotia de care vorbesti tu dragul meu frate care pt noi e atat de importanta a ajuns de vanzare stii?ca si multe din biserica noastra...imi zicea un batran mai zilele trecute ca nimic nu se misca in biserica fara bani...
si e trist dar asa e...!
Pt vanzarea preotiei vor da seama cei care fac negotul, vezi cazul cu Simon Magul. Nu trebuie sa ne preocupe pe noi grija cumpararii si vanzarii preotiei, ci grija sufletului. Nu trebuie sa-l cautam pe preot in "gura sa vedem cati dinti are", ci sa cautam ce scoate pe gura...
"Nu fa ce face popa, ci fa ce zice popa"...

Ps. Sa ne uitam in curtea noastra fiecare si sa vedem ca "padure fara uscaturi nu exista" , fie ca vb de BOR, BRC, BGC, baptisti, penti, adventisti...etc.
Reply With Quote