Cred totusi, Ory, ca nu cei care sunt impotriva anticonceptionalelor de orice fel (chiar natural) sunt cei care vor avorta daca vor avea prea multi copii.
Cred ca oamenii care fac asta sunt ori indolenti, ori needucati (nu stiu sa se foloseasca de antoiconceptionale). Nu cred ca stiu conceptiile crestine care circula impotriva anticonceptionalelor dar nu le stiu pe cele impotriva avortului...
Stiu ca genul asta de argumentatie ma deranjeaza in occident cand e vorba de papa. Toata lumea, indiferent daca stie sau nu o fraza despre crestinism, stie ca papa este impotriva prezervativelor, si il critica pentru ca unii oameni se imbolnavesc de sida ca nu folosesc prezervative... Mie intotdeauna mi s-a parut absurd asta: pai, daca cineva e catolic si ascula ce zice papa, atunci in primul rand nu are o viata sexuala dezordonata.. Sida nu o iau oamenii casatoriti de care vorbeste papa.
Acestea fiind zise sunt de acord cu tine in rest. Se exagereaza cu anti-anticonceptionalele.