Multumescu-ti Tie, Doamne, ca nu sunt ca pacatosul ala de ateu, care nu crede in Tine. Eu cred in Tine, eu tin post, merg la biserica, fac sex cu sotul / sotia numai in zilele ingaduite, nu folosesc mijloace de contraceptie, citesc in fiecare zi cate un capitol din Biblie, nu tin sarbatorile lumesti, le dau sfaturi fratilor mei ortodocsi......
Chiar asa, am ajuns sa nu ne mai suportam unul pe altul, nici macar in spatiul virtual?! Dumneata, frate Traditie, in viata de zi cu zi, intrebi omul cand il vezi: "mai, esti ortodox practicant? ca daca nu, nu mai vorbesc cu tine, ma calci pe nervi, piei din calea mea?!" Nu e forumul nostru, fiecare e trecator pe aici, si pe forum, si in viata.
Fereasca Dumnezeu sa zica vreodata: ia sa termin eu cu necredinciosii astia de atei si cu fatarnicii care se cred crestini... ca o sa pierim cu totii!
Nu ma intelegeti gresit, si pe mine ma enerveaza anumite postari care depasesc limita decentei, care dau in hula si in dispret fata de cele sfinte, numai pe Topcat il simpatizez dintre toti ateii, dar daca au batut la usa forumului acestuia, sa le deschidem, poate vor cerceta si vor afla ceva, cu ajutorul lui Dumnezeu.