[quote=Geony;222310]Nu cred ca cineva arata cu degetul daca nu este provocat. Petru cand a aratat cu degetul nu a aratat catre un om care s-a abatut de la Calea Domnului...asa cum a facut unii.
Se spune ca :' Daca n-ar fi stiut , pacat n-ar avea..." ...cine arata cu degetul, vrea sa exprime un adevara, iar in cazul NP este vb de o erezie (nu adevar).
dragul meu...imi pare rau daca te-am suparat in vreun fel...nu asta mi-a fost intentia...
in al doilea rand cu asta incepi si imi spui ca e ok sa arati cu degetul daca arati cu degetul un adevar...
si dupa toata partea asta....mai spui asa...
[quote=Geony;222310] Pt vanzarea preotiei vor da seama cei care fac negotul, vezi cazul cu Simon Magul. Nu trebuie sa ne preocupe pe noi grija cumpararii si vanzarii preotiei, ci grija sufletului. Nu trebuie sa-l cautam pe preot in "gura sa vedem cati dinti are", ci sa cautam ce scoate pe gura...
"Nu fa ce face popa, ci fa ce zice popa"...
pai dragul meu trebuie sa te hotarasti mai intai si dupa sa spui ce crezi...aratam numai intr-o parte cu degetul? pai unde spune asta in sfanta scripatura?si cine iti da tie putere sa hotarasti care e partea care e mai adevarata si care merita aratarea cu degetul mai mult?
eu nu incercam sa spun decat sa nu trebuie sa ne preocupe pe noi asa de mult condamnarea altora...asta nu e pt noi!
daca ii punem ajuta pai atunci Domne ajuta dar daca nu haideti sa nu ne apucam la judecat ce credem ca e bine si ce nu...
mi-ai spus foarte frumos si banui ca in cunostiinta de cauza ca sunt egoista sau dau dovata de comportament egoist...e un lucru foarte dragut din partea ta...si iti multumesc.
dar te intreb discutia asta toata cum e?
ce cladeste ea?
dorinta nostra sa ajutam pe fratii nostri pierduti?
sau aratarea cu degetul...pai atunci dragul meu eu nu pot spune decat ca cel fara de pacat sa arunce primul piatra...daca tot esti vrednic sa hotarasti lucruri atat de importante.
imi cer scuze pt orice ofense aduse prin scrierea mea...
Last edited by ra_luca; 09.03.2010 at 16:04:27.
|