View Single Post
Vechi 09.03.2010, 16:42:17
voxdei55 voxdei55 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.10.2009
Locație: ANCONA..iTALIA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de arwein Vezi mesajul
Probabil ca cei care se declara atei si intra si scriu pe un forum ortodox nu sunt complet fara credinta; poate ca nici ei nu stiu, dar cauta raspunsuri pe care nu le au, altfel de ce si-ar pierde vremea de la "inaltimea" gandurilor lor "lucide" cu scrisul si cititul aici? Pentru ca aici gasesc ceva ce vor sa afle si le e si lor frica sa recunoasca.
Cat despre cei care intra in polemici cu ei...e alegerea fiecaruia in parte si nu cred ca din asta se va sminti cineva.
Cred ca una din marile probleme ale religiilor e tocmai ca se cunosc insuficient intre ele.Ateismul inseamna ignoranta...dar nici un ateu de pe forum sa nu-l credeti ca e convins suta la suta de ceea ce spune.Menirea acestui forum de discutie este tocmai cunoasterea noastra si a convingerilor noastre.Sant total impotriva fanaticilor..pentru ca nici IIsus nu a fost fanatic.Iisus nu a fost nici pusnic,..nici calugar habotnic si nici preot lacom de bani.Multi din cei ce perdica aici pe Hristos..se comporta fariseic si uita tocmai esentialismul crestinismului ,..dragostea crestimeasca,toleranta si dorinta de a face bine neconditionat.Santeti dispusi la asta?...Dovediti-o cu fapte..si nimeni sa nu se bata cu caramida in piept ca e ortodox si asta ajunge ca sa fie in paradis.
Reply With Quote