Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Aaaa...deci de fapt e posibil ca parintii lui sa isi faca probleme legate de cheltuielile unei petreceri de nunta, neintelegand de fapt dorinta voastra?
Ei atunci cred ca cel mai indicat e sa incercati pe cat posibil sa le risipiti grijile de genul asta, si sa le spuneti faptul ca vreti binecuvantarea lui Dumnezeu, si ca asta e cel mai important lucru pentru voi...
Cred ca faceti foarte bine, binecuvantarea lui Dumnezeu oricum trebuie sa o aveti, e cel mai important lucru...cat despre parinti, cred ca trebuie sa simta si ei dorinta voastra...si sa nu simta poate ca sunt o cantitate neglijabila...nu stiu, zic si eu...pentru ca e posibil sa fie si niste parinti mai orgoliosi...tu ii cunosti.
Doamne ajuta, si multa credinta...si va fi bine! 
|
Nu numai ai lui ci si ai mei. Stiu ca mereu parintii isi doresc nunti pentru copiii lor dar nu vreau sa astept pana cand voi avea suficienti bani pentru a face nunta, de indata ce nimic altceva nu ne mai impiedica. E suficient ca si eu am amanat sa fac pasul acesta gandindu-ma mai mult la faptul ca inca nu avem o casa etc. Dar cred ca Dumnezeu ne va ajuta in continuare, asa cum a facut-o si pana acum.Daca ne-am lasa prada grijilor, nu ne-am mai casatori si n-am mai face copii iar eu asta imi doresc cel mai mult:).