Mie imi miroase a imaturitate modul in care v-ati planuit lucrurile. E treaba serioasa casatoria. Si cea civila dar mai ales Taina Cununiei. Nu stiu cat intelegeti voi din asta... sper ca mai mult decat pare...
Ascultarea e si ea o treaba importanta. VOi de cine ati ascultat cand v-a apucat insuratoarea? La 20 de ani, cu facultate in spate, cu planuri de strainatate.. nu stiu.. toate la timpul lor... era musai musai? Si duhovnic abia acu cautati? Si daca il gasiti si va spune ce nu va convine ce faceti? Cautati altul?
Spui "daca parintii se pun contra casatoriei si binecuvantarii lui Dumnezeu, facem pacat daca mergem impotriva lor spre El?"
Chiar mergeti spre EL? Pe calea Lui? Ca asta cu mutatul impreuna fara cununie mi-e greu sa cred ca a fost un pas "pe Cale".
In fine, nu mai conteaza. Acu, daca chiar vreti sa puneti inceput bun si sa va fie spre mantuire casnicia Dumnezeu o sa va ajute. Asta garantat. O spun din experienta. :P Ascultati de EL, de Biserica Lui si cu rabdare toate o sa fie bine... cu nadejde multa... ca Doamne ne astepta si ne primeste de fiecare data ca ne iubeste mult mult. Si asta, tot din experienta :P
|