Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Graba iar strică treaba... Citește atent postarea, apoi citește atent ce scrie repondentul, altfel dai cu bâta din balta-n baltă 
Legea secularizării averilor mânăstirești - 1863
Înființarea B.O.R. - 1872 Tadaaam! 
|
Io cred ca dumneata vrei sa induci in eroare prin prezentarea datei cand BOR isi obtine autocefalia dar de ce esti badaran? si nu faci diferenta intre credinta ortodoxa si modul de organizare administrativ al bisericii care a suferit schimbari si sufera si in zilele noastre, vezi in 2006 a fost infintata mitropolia clujului, dupa logica dumitale ce sa inteleg? ca pana in 2006 nu exista biserica ortodoxa in ardeal?
eu stiu ca dumneata cunosti aceste lucruri numai ca iti place sa expui lucruri secundare si sa faci din tantar armasar altfel nu vad logica afirmatiei dumitale cum ca BOR ar fi aparut in 1872, chiar daca ulterior te-ai facut mai inteles totusi ramai suspect de anumite induceri in eroare
Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Last edited by danyel; 09.03.2010 at 22:59:18.
|