View Single Post
Vechi 10.03.2010, 13:58:58
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Televizorul in primul rand iti ia timpul pe care ai putea sa-l dedici unor lucruri folositoare pt suflet.
In al doilea rand iti inoculeaza ca pacatul este ceva normal si chiar necesar si ca ar trebui sa pacatuiesti fara nici o grija. Practic, daca ai o patima de care suferi TV-ul poate sa te faca sa crezi ca e ok sa ai acea patima si ca nu trebuie sa i te impotrivesti.
In al treilea rand "educa" masele spre a fi cu totul impotriva ideii de Dumnezeu. Face parte din proiectul dracesc despre care scrie pe bancnota de un dolar.

TV-ul meu s-a stricat acu cam 2 ani si de atunci nu ma mai uit si nici nu-l repar. Am monitor mare la calculator si ma gandeam asta iarna poate sa-mi iau un tv-tuner sa ma uit pe monitor dar mi s-a parut prea mare suma de 140 lei vis-a-vis de (in)utilitatea pe care o primeam in schimb. De cand nu ma mai uit sunt mult mai calm seara, relaxat, iar viata merge foarte frumos inainte chiar mai bine decat inainte cand eram "informat" (adica cine ce a mai violat, batut, omorat; ce manelist si-a maritat fata etc).
Din pacate locul TV-ului l-a luat internetul. Internetul e in mod evident o unealta superioara televiziunii dar poate fi foarte periculos si el!