View Single Post
Vechi 10.03.2010, 15:46:16
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Păi tu văd că nu te-ai oprit ca să insinuezi ceva. Și ce ai insinuat defapt cu Pucioșii sau cu faptul că mai demult ne-am contrazisisispis? Că deși te-am întrebat, n-ai răspuns. Probabil așa credeți voi că spuneți Adevărul, dați cu fumigena și apoi fugiți cu capul în nisip și apoi stați așa ca struțul zicând că voi vă opriți... păi iată că vă opriți de la a mărturisi ce ați vrut să ziceți defapt! Sau doar ai aruncat și dumneata cu anatema, cu erezia, cu nebunia, cu insinuarea și gata... astea sunt argumente de creștin ortodox. Păi de aici rezultă doar că „unii” minte, nu dau nume, și apoi se ascund în păpuriș.

Dar oricum țin să te felicit, că iată că l-ai liniștit pe Dumitru73. S-a oprit de la întrebări și de la a mă persifla așa cum l-o fi învâțat cineva... și acel cineva îmi pare că ești chiar dumneata... cu insinuarea aia... de care te-am întrebat dar te-ai oprit ca flatat. Deci cine te-a flatat? Dumitru73, că pare că te-a și ascultat.

Păi cine v-a învățat pe voi să ascultați pe cei ce insinuază minciuni și răutăți și apoi se ascund în păpuriș?
Nu te umfla in pene degeaba.
kosmy022 probabil se plictisise de comentariile noastre sterile.
Dar pe mine m-a facut sa-mi dau seama ca nu are rost sa continui.
Si crede-ma, nu sunt genul care se ascunde in papuris. Daca am ceva de zis, ma sui pe gard si strig.
Nu vrei sa sa ne oprim aici? Cred ca asa e mai bine pentru toata lumea.
Reply With Quote