10.03.2010, 16:12:14
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
|
|
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Intră pe site la Noul Ierusalim și o să vezi ce au proorocit și câți sunt, nu din prozelitism zic, că nu vreau să te fac pucios că nici eu nu sunt, eu doar îi cred și-i respect, fiindcă mie mi-e clar că Domnul vorbește prin ei.
Dar știi că până acum nu m-a acuzat de erezie necredincioșii, tu ești primul care mă acuzi de erezie deși ești ateu sau oricum spui că nu crezi în Dumnezeu. Lucru care mă amuză acum pe mine.
Dar să ști că ai dreptate în ceea ce susții aici:
Dar erezie sigur nu e, și oricum îmi cer să te cred pe cuvânt pe tine, care n-ai adus nici un argument, ci doar așa că mi-ai dat cu ea în cap.
Dacă aș avea pene aș fi îngeraș sau poate un struț cu capul în nisip, sau mai degrabă o curcă din aia cum sunt alea pe la Rio de Janeiro ce dansează pe stradă la carnavalele lor...
Păi la păpuriș mă refeream la kosmy022 că el a venit cu insinuare și contrazicerea.
De ce să ne oprim? Te-a speriat nenea Kosmy022 cu tanti grijania? că așa ar fi mai bine pentru toată gLumea?
Deci până la urmă tu vrei să ne oprim... și doar ți-am zis că eu ți-am zis să nu te sfiești... nu ca să te oprești.
|
Ce e aia Noul Ierusalim?
|