Stiu cert ca exista cazuri reale in ziua de azi de acea boala pomenita in N.T.,ma refer aici la cazurile de demonizare pe care unii le vad la tele si nu stiu ce sa creada,nu stiu care este realitatea.Fratilor,cazurile sunt reale:REALITY BITES,realitatea e dura dar asta este.Calator nu crede,problema lui,si-o va rezolva cand va vrea Domnul sa vada realitatea.Sunt cazuri n si n si pe internet,la tele,la manastiri si Biserici."Cercetati Scripturile sa nu va rataciti,"zice Domnul.Aceasta boala este contemporana noua si persoanele bolnave de aceasta boala sunt vindecate in numele Domnului Nostru Mantuitorul lumii,IISUS HRISTOS.Sper sa se uite Calator si la EXORCIZARI de la acest Forum.Toti de acolo mint cand spun prin ce au trecut?NU.Cei patiti cred mai mult decat cei care nu au trecut prin asa ceva.De aceea cei care nu au trecut prin asta bine ar fi sa mai citeasca si parerile altora,sau sa fie mai buni ascultatori.In asta sta adevarata smerenie,sa nu ne consideram noi atotstiutori,sa negam ceva ce exista si mai este scris si in Sfanta Biblie de toate cazurile de demonizare cum li se mai zice de posedare,indracire.Negand unii ca exista boala aceasta neaga adevarul despre ea din Biblie si neaga deci CUVANTUL LUI DUMNEZEU scris in ea.
|