Buna seara prieteni. astazi le-am spus verde in fata ce avem de gand sa facem, cum ne planificam viata, de ce vrem asta etc. Mama lui a spus scurt, dupa ce ne-a facut in toate felurile ca incheie orice legatura cu noi. In schimb, tatal meu, pe care nu l-am mai vazut de ani buni, el locuind in alt oras, azi cand a aflat si el pentru prima data toata problema, de la cununia civila pana acum si planurile de viitor, a fost mahnit ca nu l-am anuntat mai inainte, mai ales daca nu aveam nici un alt sprijin. El ne-a felicitat, se simtea emotia in glasul sau si vineri vine sa-si cunoasca ginerele si sa vada cum ne poate ajuta. foarte tare ne-a bucurat discutia cu el, mai ales dupa esecul cu mama sotului. in aprilie va fi nunta, asa am si anuntat pe toti. le vom comunica data exacta din timp si biserica iar cine va vrea sa ne fie alaturi in acel moment sfant este binevenit insa deasemenea am spus cand veni vorba cu mama sa de banii de nunta etc. ca nu avem nevoie deoarece nu va fi niciun dezmat dupa. sper in continuare ca Dumnezeu va fi cu noi, multumesc Lui si voua.
|