Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Vsovi spunea și spumega:
"...dar voi doriți să demonstrați acum după ce i-ați alugat și ocărât că defapt ei din mândrie s-au despărțit, deci iată, ziceți voi că: un duh rău, un mare teolog arhicon i-a târât pe ei în mândrie despărțindu-i de biserica tradițională... Păi nu „unii” lupi răpitări în haină sfântă au vrut să se vădeascu cu tot dinadinsul ca fiind contra proorcilor lui Dumnezeu? probabil de frica lui nenia cu Pisikaa și a lui tanti grijania... iar voi i-ați urmat exact ca ereticii."
Oricât ai dori să mistifici adevărul, nu vei reuși. Pucioșii s-au desprins singuri de Biserică, și cea mai bună dovadă este aceea că NICIUNUL dintre ei nu mai calcă prin bisericile pe care le numesc disprețuitor "bisericile din lume", deși sunt aceleași biserici în care au fost botezați pe vremea când erau ei mici și cuminți. Nimeni nu-i oprește să intre în "bisericile din lume", să participe la Sf. Liturghie, se spovedească și să se împărtășească acolo. Nimeni nu-i dă afară din biserici, dar nici ei nu vor să mai intre. Și da, un duh despre care mărturisești cu gurița ta că este "un mare teolog arhicon (care) i-a târât pe ei în mândrie despărțindu-i de biserica tradițională", acela i-a despărțit de Biserică, și acela i-a îndemnat să-și facă o Biserică Privată pe care au numit-o Noul Ierusalim. BOR dimpotrivă, i-a chemat la ascultare și la umilință, dar ei s-au mândrit până la cer, pe motiv că numai lor le vorbește Dumnezeu prin prooroci care vorbesc prin somn.
|
Doar nu vezi dacă mi-au dat spumele sau nu? Sigur că ești oarbă care pretinzi, că tu pretinzi și nu Gigel, că defapt vezi și iată zici că spumegam... dar nu am cum să spumeg fiindcă nu folosesc ca voi fariseii săpunul și șamponul, ci noi folosim spovedania... și nu mă inervez fiindcă știu cu cine am deaface... cu cineva apucat ca de un duh necurat.
Și nu draga mea, ci
Citat:
"un mare teolog arhicon (care) i-a târât pe ei în mândrie despărțindu-i de biserica tradițională",
|
Acela este cel ce vă stăpânește pe voi, căci pe voi v-a păcălit... de v-ați despărțit de BNI.
Iar BOR pesemne, din păcate, i-o fi chemat la altceva și nu la umilință, nu știu, la lepădare de Cuvântul lui Dumnezeu! Din câte pricep eu pe bază de faptele prezentate de tine aici pe forum... ca să le și răpească locul lor și să le instaleze un torționar peste ei... că se vede cu ce te ocupi dumneata... cu făcut de dosare și prins în cuvânt și demonstrat că Domnul minte... deci îmi e tot mai clar cine sunt uneltele ademenitoare, ce fac slugi la pisikaa lui nenia și tantii grijania altuia, așa cum moare prostul, fiindcă prostul parcă nu e prost destul dacă nu e și fudul, făcând pe mămica și ocărând supușii ca pe niște copilași ca să vorbească frumos cu nenia, să salute pe stradă și să mănânce tot din farfurie...
Deci iată o reîncercare ca să-mi bagi mie în gură cuvinte blasfemiatoare... eu nu am zis despre Cuvântul lui Dumnezeu că e un duh rău și necurat ce iese din gura unui arhicon ci asta susțineți voi... premianții la toate școlile eretelui... că doar cum să vă flateze nenia ca să simțiți voi în conștiință că trebuie să-i faceți lui pe plac? Cu ce să vă facă să vă simțiți datori-datoareoare să...?
Și sigur că v-ar plăcea să mă înghițiți în gașca voastră, acolo unde vă simțiți voi confortabil, în acuzarea strâmbă și în unirea în minciuni și păcate... în lepădare de Cuvântul lui Dumnezeu...
Păi de ce nu ieșiți voi de acolo, de ce vreți ca să intru și eu? La ce ne-ar folosi? Spumegarea comună.