View Single Post
Vechi 10.03.2010, 19:27:21
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Vsovi spunea, referindu-se la Gigel:

"[...] Deci care va să zică de aia ești sigură că el nu putea susține că aude fiindcă îl cunăști(sic!) pe Gigel personal...

Dar eu iată ți-am demonstrat că nu rezultă din interviu că ar fi susținut că îl aude dacă am analiza textul, ci tu susți(sic!) că ar rezulta că ar fi susținut. Dar el n-a susținut și n-a scăpat nici o minciună ci a răspuns corect la întrebările reporterului conform cu cuvintele folosite... că mie așa îmi pare că rezultă, chiar dacă se lasă diverse inretări(sic!) , dar nu era dator să clarifice nimc(sic!) , ci el doar a răspuns.
[...] Deci dacă i-ai părăsit de ce ți se pare că e corect ca să-i acuzi de minciună sau să le faci lor sau mie dosar așa ca în filme: ca în dosarele X. "

Chiar dacă ție ți se pare că rezultă că Gigel a răspuns corect, întrebarea era "Vă numărați printre cei care aud în primă instanță Cuvântul ?... pe motiv că faceți parte dintre cei care au corespuns cerințelor?... despre care noi am aflat (tot de la voi ) că sunt în număr de 14?", și la această nedumerire a redactorului, Gigel trebuia să spună:
"Nu, eu nu fac parte din cei 14, pentru că cineva v-a informat greșit despre mine, și nici nu mai sunt 14 viețuitori în mânăstire, ci mai puțini, și oricum nu mai sunt cei 14 care erau odată, despre care se spune că auzeau Cuvântul, dar nu 14 trăitori Îl auzeau, ci numai doi: Mihaela Tărcuță. Ca în proverbul acela tare drag ateilor : Cei patru evangheliști erau trei: Luca și Matei"

În fine, acuzația de minciună n-are nici o legătură cu vreo părută "părăsire a pucioșilor" de care vorbești, ci cu ascunderea și distorsionarea voită a adevărului de către Gigel; și nu e vorba de nici o "părăsire", eu l-am cunoscut foarte bine pe Gigel, dar n-am fost măritată cu el ca să vii acum tu și să spui că l-am "părăsit" și că, eliberată fiind de orice constrângere, îmi permit acum să îl acuz (nefondat, spui) de minciună.
P.S. Nu-ți fac dosar X nici ție, nici lor; sunt prea ocupată, iar tu te crezi prea important, și pe ei la fel îi crezi. Doar vă pun oleacă la razele X, să vi se vadă dessou-urile.