Subiect: Judecam iar..
View Single Post
Vechi 10.03.2010, 22:15:52
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Cei sapte ani de acasa , ce cu desavarsire lipsesc fac ca aceasta avalansa sa fie de necontrolat pentru perioada următoare ei . Fa copiii Langule, fugi apoi în Spania înapoi și când vei reveni acasă, avalansa va fi în plină floare la copiii tăi. Când părinții vor reuși să rămână totuși părinți și horomonii copiilor lor vor fi dirijați în direcția cea bună. Prea mult așteptăm de la societate, uitând că și noi suntem parte din ea .
Ori nu ma exprim bine,ori nu sunt inteles.In sfarsit...Am un baiat dl.Cristi,un baiat cu care am discutat ca si cu un prieten.Are 19 ani,s-a scolit practic in Spania.Am discutat cu el despre toate problemele aparute in ultimii 9 ani,droguri,fete,alcool...si,multumesc Domnului,cu foarte bune rezultate.Dar,in mintea mea inghesuita,nu pot sa pricep de ce este pacat cand un adolescent are un vis erotic si trebuie sa faca un "canon".Toti am fost tineri si stim ce inseamna a ne indragosti.Ce solutie propuneti dv. unui adolescent pt. a evita un vis erotic?Cat despre societate,intr-adevar astept mult de la ea,asa cum astept mult de la mine si tocmai de asta imi spun punctul de vedere,care nu intotdeauna place.
Reply With Quote