View Single Post
Vechi 30.03.2007, 22:37:31
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Daca mai vreti sa cititi alt caz real cititi-l pe urmatorul pt.intarirea in credinta:intr-o zi i-am aratat nepotelei mele o hartie alb negru la care trebuia sa se concentreze in 4 puncte pt. ca sa il vada pe Mantuitorul pe un perete alb.S-a uitat,L-a vazut,L-am vazut si eu alb negru,dupa care am terminat ce am avut sa ii arat.Dupa asta ea a vazut ceea ce eu nu am mai vazut.Copiilor le e dat sa vada mai multe pt. ca sunt nevinovati, pt.ca sa priceapa ceilalti mai multe.Dupa asta ea a vazut altceva:chipul lui Dumnezeu color dar, ce mi se parea ciudat, era ca eu nu vedeam acest chip.Dupa o luna de zile m-am trezit intr-o seara ca vine si imi spune ca ea Il vede pe Dumnezeu.Si mie mi s-a parut ciudat ca imi spune asta.Am intrebat-o unde Il vede ,in icoane?Ea mi-a raspuns ca nu ,Il vede la mine in camera de atunci de cand i-am aratat imaginea negativa cu cele 4 puncte la care trebuia ea sa se uite ca si mine ca sa vada pe Mantuitorul.Ganditi-va ca are decat 7 ani,ea avea atunci 6 ani.I-am spus sa ne rugam si sa ne inchinam ca asa e bine sa vedem daca e Dumnezeu sau cel rau cu chipul Lui Dumnezeu,adica inselaciune de la cel rau.Dupa ce ne-am rugat si inchinat a disparut si a aparut un dracusor de care fetita s-a speriat dar nu mi-a spus ca sa nu ma sperii si eu, mi-a zis ea mai tarziu.Copil destept si curajos ,mi-am zis eu, cand am aflat de la ea mai tarziu ca nu mi-a spus ca sa ma protejeze si sa nu imi fie frica,micuta curajoasa.Ma bucur ca a disparut inchipuirea ,imaginea de la mine din camera deci ,concluzia este credeti-i si pe copii cand va spun cu lacrimi in ochi asa ca ea ca nu minte,ca mamaie nu o crede ca vede pe Dumnezeu,ca mama ei nu o crede si ca poate eu care i-am aratat hartia o sa o cred.Cate semne ne arata Dumnezeu si noi nu ii credem poate pe cei mici zicand ca le joaca feste imaginatia.Da,de unde asa ceva,copiii nu mint, spun adevarul cand e vorba de asa ceva.Feriti-va de inselaciunile diavolesti cu chipul lui Dumnezeu.Ele pot indraci daca credem ca e Dumnezeu si nu cel rau cu chipul Lui Dumnezeu.
Reply With Quote