View Single Post
Vechi 11.03.2010, 15:39:45
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Au fost numiti eroi si martiri (pe langa compensatiile materiale), dar cati au murit de buna voie sau au stiut pentru ce mor?
Daca li s-ar fi dat sansa sa aleaga, sa stie ce va fi in urmatorii 20 ani, ar mai fi ales sa moara pentru asta?
Eu ma indoiesc.

Familiile lor sunt de compatimit si nu prea..oare ce ar fi fost daca "statul" nu le cumpara ulterior tacerea cu bani, terenuri, inlesniri. oare ce ar fi fost daca familiile lor ar fi refuzat acesti bani si ar fi continuat sa ceara dreptate..?
Sa-ti spun drept nici nu stiu ce sa mai cred despre "afacerea" revolutia. Ni s-au spus atatea povesti dea lungul timpului ca adevarul este greu de scos la lumina. Sunt ferm convins ca si dosarele acestea nu-s decat alte minciuni, daca nu cumva or fi mama tuturor minciunilor in toata "afacerea" revolutia, ca pt. unii care s-au grabit sa ia conducerea dupa 1990 asta a fost, o afacere.

In toata povestea asta cel mai trist este ca multi au murit crezand in aceaste minciuni, cand ticalosii care au pus la cale totul stiau dinainte ce aveau de facut si cum vor evolua lucrurile dupa revollutie. Nu stiu daca exista pedeapsa pe lumea aceasta potrivita pt nemernicii care au uneltit totul din umbra, dar dreptate se va face daca nu in viata asta, atunci in cea vesnica.
Reply With Quote