Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Curat atitudine ortodoxa.
Asa, aruncati pe toti cei ce nu sunt in acelasi gand cu voi, caci asa invata Sfanta Scriptura, Sfintii Parinti si Biserica, nu?
Din ce increngatura facem parte? Crezi ca e vreo conspiratie la mijloc?
Citeste ce au scris la acest subiect arwein, adrian010155, speranta, heaven si o sa vezi ce inseamna gandire crestina.
|
Prietene Dumitru, încearcă să nu pui toate pe un singur calapod. Există căutări sincere, ele sunt valoroase și constituie o provocare pentru fiecare din noi. Curățenia îi vizează pe ateii obraznici, batjocoritori, militanți și nu numai pe ei. Curățenia ne vizează incusiv pe noi, atunci când suntem tentați să discutăm "de dragul discuției", să punem întrebări tâmpite, să tot deschidem niștiucâte topicuri pe aceleași teme. Dacă ar exista moderatori și mi-ar spune că greșesc punând problema într-un anumit fel sau că tonul meu tinde să devină incandescent, m-aș supune fără să invoc cine știe drepturi pe care pretind că le-aș avea. E un apel la discernământ nu la inchiziție, nu știu de unde tot scoateți voi că n-ar învăța așa Biserica, Sfînta Scriptură și Sfinții Părinți!