Citat:
În prealabil postat de albert.smith
Cand Romania era ca un tarc inchis din cauza puterii bolsevice din care numai pasarile cerului puteau sa iasa, dai dovada de multa putinatate a mintii ca si mihailt repetand aceleasi intrebari prostesti a suta sau a mia oara.
Nu putea sa intre picior de "stilist" strain in Republica Populara Romana. De asemenea, "stilistii" erau urmariti pas cu pas in Regatul Roman de "noii stilisti" cat si de jandarmerie. N-aveau cum sa aduca episcopi greci de stil vechi.
Bogdane, pare-mi-se vrei sa devii copia fidela a lui mihailt in materie de indaratnicie si de intrebari prostesti repetate la nesfarsit.
O dovada de intelepciune din partea ta ar fi sa nu le mai repeti. Propun ca de acum inainte sa nu i se mai raspunda acestui utilizator "BogdanF2", dat fiind ca la majoritatea intrebarilor pe care tot le repeta a primit raspunsuri, si inca satisfacatoare.
|
De fapt tu dai dovada de putinatate a mintii, uitand ca din 1924 pana in 1945 Romania nu era chiar asa un tarc inchis. La fel, uiti ca nu era nevoie sa vina vreun episcop stilist in Romania, era suficient sa plece un preot stilist din Romania in Grecia/Serbia si sa se intoarca episcop. Anyway, sa lasam astea, sa zicem ca nu s-a putut altfel...
Nu am primit deloc un raspuns satisfacator la intrebarea cu primirea prin iconomie a unui episcop de catre niste preoti si niste mireni. Am formulat mai sus pe larg ce anume as vrea sa vad, si nu am vazut inca.
Nu uita ca site-ul (si forumul) asta e pentru cei din BOR, asa ca daca vrei sa nu-ti contrazica nimeni ideile, muta-te pe un forum de-al vostru.
Bogdan.