Subiect: fara Dumnezeu
View Single Post
Vechi 13.03.2010, 01:01:41
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Cu riscul de a ma repeta fata de glykys si alti useri mai vechi, ideea este ca nu poti spune ca daca ai credinta cit un graunte de mustar poti face orice, chiar sa muti muntii din loc, atita timp cit voi va pretindeti a avea credinta macar cit acel graunte de mustar si n-am vazut nici un munte mutat din loc.
Inteleg deci ca eu nu pot muta muntii din loc, desi mi-as dori, dar nu inteleg ce va impiedica pe voi. Singura explicatie este ca puteti, dar nu vreti.
Cand iti spunea laurschepsis sa mergi cu el la Prislop, sa gasesti ceea ce doresti (credinta care muta muntii), te faceai ca ploua, Topcat. Tu astepti, in schimb, sa vina muntele la tine... si cred ca va veni. Asa mi se intampla si mie cate un lucru bun, exact cand imi luasem gandul de la el, dupa ce il cautasem in prealabil cu disperare. Eu imi doresc sa vina muntele la tine, dar eu sunt buna numai la frecat tastatura.

Pentru persoanele rugatoare de pe acest forum: Daca ati face niste rugaciuni pentru Topcat, sunt sigura ca se va schimba ceva in viata sa.