View Single Post
Vechi 13.03.2010, 08:27:51
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit am inteles... ignora-ma

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Multumesc de sfaturi!Calea mea nu este cea a unei religii anume,iar Dumnezeul pe care il stiu eu ne iubeste pe toti,indiferent din ce etnie,religie facem parte.
ok,trebuia sa fi spus asta de la inceput

si asta (reiki si ortodoxia)

si
Citat:
În prealabil postat de heaven
Dumnezeu este aici printre noi,de la primul fir de iarba la oameni si la astrii de pe cer si mai ales in sufletul nostru,daca vrem sa Il simtim,bineinteles.
Toate se unesc prin Iubire si nimeni si nimic nu este superior altcuiva,asa cum le place unora sa creada.
de aici .... si aici

si alte mesaje in care vorbesti de urmarea sufletului, cale spirituala si armonie cu totul din jur..
clar: nu vorbim despre aceleasi lucruri, iar lucrurile despre care vorbesti tu NU ma intereseaza.
(chiar si semnatura: back to rainbow.. curcubeul este un simbol new age astazi)

aaaa,am uitat invatatura de credinta new age:
Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Oricine cunoaste cate ceva despre spiritualitate,va va spune ca un om spiritual are echilibru interior,nu pune patima si se afla in armonie si intr-o relatie de IUBIRE neconditionata cu tot ce reprezinta Creatia lui Dumnezeu in toate formele sale lasate pe Terra.
Diferenta o face cine in acest mod de a fi?Simplu:nu cartile bisericesti,nu invaturi New Age,nu alte religii,filozofii de viata,ci numai SUFLETUL,divinul din voi!

(si au fost banati ortodocsii ..unde este monica miholca care-i dadea replicile lui Heaven pe topicul new age?) )

Last edited by anna21; 13.03.2010 at 08:39:57.
Reply With Quote